Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je zato jer je otkriven plan turske da krene u kopnenu ofanzivu protiv asada na strani idila....to su htjeli da urade jer kurdi pobjedjuju na granici sa turskom...ako bi turska napala siriju kopnom niko nebi mogao spreciti rat turske i rusije....ja vam kazem da je erdoan izgubio pamet.....a nije mu lako koliko je para izgubio od kad su rusi presjekli sverc nafte....
katolizirani srbin-ustasa...sto pitas?
@Filipović Tomislav Franjevci ga prozvali FRA SATANA, jer je služio SATANI, kao što mu i ti izgleda služiš.
Jesu upaljeni haparati za naše Bošnje što svršavaju na pomen Turske? :-)))))
Mars svi iz sirije,dabgda i svima vama koji kumujete ovom pokolju isto to desilo pa vidjeli da nije svjedno kako se jedna historijska civilizacija a mnogi kumuju i cekaju pljen.
Što je problem ako pomažu SSA a SAD je i kreirala ISIL !
1.Turska je 16.ekonomija u svijetu,a 6. u Evropi; i to jos expandira.A to neki unutra i vani ne vole,zapravo voljeli bi je vidjeti u neredu i raspadu. 2.Nije bilo moguce ostvarit raspad Bosne,a tek kako bi bilo tesko ostvarit raspad Turske. 3.Bosanski kralj Tvrtko je mozda i bio pravoslavac ili katolik ne znam,ali on nikada nije bio Srbin niti Hrvat, ne bi valjda kao Srbin ili Hrvat u inat gradio bosansku drzavu. 4.Onima koji mrze,kad umiru,kazu,teze od same smrti pada svijest o tome da oni odlaze,a ostaju oni koje su toliko mrzili.
sta ima amerika da se mjesa u ostatak svijeta sta njih briga kako ko zivi u svojim drzavama zlikovci jedni.
Da napomenem.. Sirija je Americko maslo, i sada hoce na tursku da sve svale. Turska je jedina drzava koja je 100% zahvacena sirijskim ratom; Velika granica, Turkmeni, Rusija "prijeti" oruzjem, Izbjeglice, Kurdi, itd. Rusi su poslali 10 000 vojnika u Ukrainu da se bore direktno protiv Ukrainskih vlasti.. Naravno da ce Turska radit sta gpd treba za svoj interes.
Zatvorit će baćuška cijelu granicu sa IS samo neka nastave rokati.
E moji turci bas ste glupani na*bacete ko zuti raspascete se ko stara juga Kurds attack Turkish-backed Syrian opposition forces with Russian help ovi kurdi slove sa americke konene snage , oni im pomazu , naouruzavaju i obucavaju , a sad su jos presjekli sve turske linije za snadbijevanje opozicije u oblasti Aleppo naravno uz pomoc Ruske aviacije http://www.i24news.tv/en/news/international/middle-east/93884-151128-kurds-attack-turkish-sponsored-syrian-opposition-forces-with-russian-help
Pa jel to nikome nije jasno da je sve ovo medijska hajka protiv turske?
Nemam nista sa tim nit me zanima ali ne mogu da ne primjetim, prvo je pocelo sa onim protestima i samoubicama da bi se doslo na ovo sa ruskim avionom i IDILom i sirijskim izbjeglicama, a zna se dobro da kome smeta Turska i zbog cega, kako zbog vjere tako i zbog njihovog ekonomskog procvata, mozda grijesim ali vi ste 100% u pravu.
Pa oni su sve i usrali a sad nešta zahtjevaju.
Da ste pažljivije pročitali članak skontali bi da je naslov i suština u velikoj korespodenciji. SAD..na kraju neimenovani izvor. Od kada to neimenovani izvor predstavlja SAD.😂😂 Dovoljno za rusofile.😂😂
Treba onaj evropski dio od zapadnog balkana ocistiti od smrdljivih Turaka i podjeliti izmedju Bugarske i Grcke i mirna Bosna. Baci bombu i pothjeraj turcina preko bosfora
I EU ih je pritsla.Dadoše im juče 3 milijarde eura.Oboriš ruski avion i dobiješ 3 milijarde
To su milijarde koje su ostvarili na jeftinoj arapskoj nafti, zahvaljujući Erdogana.
I EU ih je pritsla.Dadoše im juče 3 milijarde eura.Oboriš ruski avion i dobiješ 3 milijarde
UBIJ TURCINA, da maymun nema amidzu
Eto saznali siroti ameri jutros sta idil radi i kako to tamo dole funkcionise. Stoka bez karaktera. Zatvorio je to putin.