Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šaljite izraelce u rat, neka se bore. svakako mrze islam i ovo im je dobra prilika da to i pokažu...a ne turke, mamicu vam američku
ako ste budale napadnite ih ,, pametni su ameri sto oni ne posalju svoju kopnenu vojsku
Pda zakuhali ameri po cijelom svijetu sad turci pomagajte ,netreba njima [pomoc samo da tursku bace na koljena,zidovi su to nema price.
bošnje se zanimaju za stanje u siriji, a nitko ih nepita ništa. sick hahaha
Ne pita ni hrvate pa se javljate. Na klixu ima vise srba neg bosanaca
Da bi Dedžal došao, treba između ostalog da padne Istanbul, pa vi sebi sračunajte.
Nece Istanbul pasti oruzijem 2 put !
nece Istanbul ce biti osvojen sa tri tekbira
OBAVEZNO POGLEDATI ?? https://www.youtube.com/watch?v=dCjg9BBTeRM#t=132
Nisu ludi,nece njima IDIL nista,
Zato su Amerikanci i instalirali ISIS - da bi nahuškali muslimane jedne na druge.
E pa nisu ni Turci sisali veslo pa da ulaze u rat za tudje interese. Nek se sa IDILom bori onaj ko ih je kreirao. Zastititi svoju granicu i zdrao. Sad maske padaju i vidi se pod cijim je patronatom teroristicka organizacija PKK, ko im komanduje i za cije interese se bore. Od samog pocetka govorim da je sve patka da se i Turska kao jedina stabilna drzava u regiji uvuce u rat.
SAD vrši pritisak na Tursku da se uključi u borbu protiv IDIL-a. Pa ko je tu terorista??? Prisiljavate druge ljude da se bore protiv terorista koje SAD pravi i izmislja. Prije 2god oni sto su bili saveznici SAD su sad neprijatelji SAD, i obrnuto. Ovo je samo pocetak SAD da sjebu Tursku ko sto su i Yugu, i desetine drugih zemalja.
Lik5555 ti ne vidis dalje od svog nosa!!!! Amerika je jos '80god propala kao i SSSR, ali od tada SAD izmisljaju teroriste, ratove itd da bi prikrili pad $ koji nema nikakvo pokrice. Preko vojne industrije i kradjom prirodnih dobara drugih zemalja se drze na fiktivnom kursu $ i izmisljenim vrijednostima na njihovoj berzi. Za par godina ces da vidis kad to sve legne ko kula od karata.
kojih 100 000 ?? il tih 35 000!? na kraju i da je tako to je jebena sacica ljudi koja cuva koze u pustinji. Nisu oni bitni vec NAFTA i prodavanje oruzja!!! Bin Laden americki covjek, radio za CIA amerikanci ga izmislili nismo ti ja. Husejn americki covjek na kraju ga ubili, Moamer Gadafi kad je rekao da nece $ za naftu vec zlato u roku od 3 mjeseca nemiri i uklonjen. Sisi do prje godinu dana bio neprijatelj SAD i borili se protiv njega kao teroriste, sad je dobar i brane ga. Sve su to cinjenice koje se mogu procitati i vidjeti. Slazem se sa tobom da terorizam treba da se iskorijeni, samo se ne slazem da terorizam treba izmisljati da bi se prikrile druge stvari.
morate objaviti jos slika djece koja se bore objavit
Smradovi Americki....,pa nisu turci tako naivni ,znaju i oni za interes ,smradovi americki nigdje ne idete ako nemate interes ,nisu Turci od juce i oni znaju racunat...!
Znaju Turci,udarat će protestante,a mirno će vojska stojat i čekat IDIL
Neće turčin na trulu granu !
Bas tako. Sto ti misli kjafir pod nogama misli ti isto i onaj sto ga drzis na glavi.
dobit ce bruh ko tepsija "golem" upiruci. garant Obama ima zuljeve velike kao kovanice od 5 km