Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda krene prica o braci, ofo-ono... Primaju Indijske i ostale juznoazijske radnike (citaj "robove), a ne zele primiti ljude kojima je to potrebnije...
Arapi su se međusobno poubijali toliko koliko neće ih pobiti cijeli Zapad zajedno...
Što ti Arapi ne bi primili braću, Sirijce i Palestince da rade kod njih umjesto što uzimaju radnike iz europskih zemalja i Dalekog istoka? Njima je najpotrebnije, ali neće, njima još uvode zabrane, eto muslimanske solidarnosti..
arapi bi primili svoju braću, ali zli vladari diktatori o tome odlučuju. ko protiv vladara ili njihovih postupaka kaže išta loše, ide u zatvor
@rainy day Nisu Muslimani svi koji se zovu Muhamed itd. Djela a ne riječi (ili ime) su ono što te čine Muslimanom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet će zemlje koje imaju problema sa natalitetom uzeti obrazovane i školovane, a ostavit će nepismene. Isto kao što su i ovdje uradili. Što je i logično, koji će ti ljudi koji ne znaju ni pisat ni čitat. A šta ćeš, tako je to.
A tebe kao jesu???
Svakako da nisi, svakako da nisi. Još si ih odbio 2 puta, kad su te molili da dođeš!