Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja tebe oslobil, ja tebe jebal
SAD UVELE KARINU SAMI SEBI...JUŽNI TOK SE NASTAVLJA GRADITI A ZA ONE KOJI SU NEUPUĆENI SKINITE SE SA DOPA I POČNITE SE ČISTITI JER ĆE NAM TREBATI KOPAČA-DRAGOVOLJACA,,,!!!!OVE ŠTO ĆUME PO ZATVORIM I ĐABA HLJEB JEDU SE USKORO ODVODE NA RAD...NEMA VIŠE HLJEBA BEZ MACOLE
simbolične sankcije, nikad oni nisu ni sra ulagali niti izvozili u Krim a sve to sto im oni kao nece dativoni mogu dobiti od Rusije.
"Hej tata, hej mama, hej deda moj, pevajte s nama tu pesmu o njoj Hej tata, hej mama, hej deda moj, pricajte deci o izreci toj. Bila jednom jedna baba Nije znala sta da radi Dosadan joj bio zivot Leva ruka, desna ruka Da li znate sta? Da! Trla baba lan da joj prodje dan Da joj prodje, da joj prodje, da joj prodje dan... Trla baba lan da joj prodje dan Da joj prodje, da joj prodje, da joj prodje dan... Trla baba lan da joj prodje dan Da joj prodje, da joj prodje, da joj prodje dan... Trla baba lan da joj prodje dan Da joj prodje, da joj prodje, da joj prodje dan... Trla baba lan da joj prodje dan Da joj prodje, da joj prodje, da joj prodje dan... Trla baba lan da joj prodje dan Da joj prodje, da joj prodje, da joj prodje dan.
Samo koga vidim da sta izveze na Krim!!