Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrhunac licemjerstva danasnjeg \"svjetskog poretka\" je da drzava koja je slovima i brojem 2x upotrijebila nuklearno oruzje - NA CIVILNOM STANOVNISTVU i pobila stotine hiljada civila - odrzava lekcije drugima o tome kako ne smiju da prave isto iako imaju podesene koordinate za stotine interkontinentalnih balistickih raketa sa nuklearnim bojevim glavama....
Kako su fasisti jadni u svojoj nemoci spram Irana!
ŽIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA. Ameri ne mogu da kontrolišu Iran pa je zato problem nuklearna energija, a Pakistanu nije problem da ima i bombu, zato što su sve ,kao islamske zemlje , ustvari američke, samo je problem Iran jer je samostalan. Turci igraju kako Ameri sviraju, Saudijci igraju kako Ameri sviraju, Pakistanci igraju kako Ameri sviraj, Bošnjaci igraju kako Ameri sviraju... Jer se boje da budu samostalni kao Iran, a samo se Iran Boga boji, pa zato su Ameri smiješni... Selam
molim sve mrzitelje bosne da otvore svoj pasos i procitaju koju imaju nacionalnost - da vas podsjetim NATIONALITY: BOSNIA-HERZEGOVINA e sada mozete samo da sanjate o srbiji ili hrvatskoj i slusajte ezame i cekajte dok muslimani naprave jos djece a vas se ne dize jer vam ne valja religija koja smrdi...
Svaka cast Iranu za svu pomoc tokom rata,i hvala im, ali ipak Amerikanci su ti koji su nam najvise pomogli i zaustavili masakr u nasoj zemlji... Hvala ti Ameriko, narod u BIH ce vas uvijek podrzavati! Evropa qurva! USA zauvijek! GOD BLESS AMERICA AND BOSNIA AND HERZEGOVINA!
A Bernard Henry Cohen, prijatelj Sarajeva, evo bio vam je pre nekoliko dana. Smjeskate mu se kad dodje, pljescete mu, a vidi komentara....Gori ste vi od cionista 1000 puta. A i gluplji !
i ovi ameri će puknuti od muke sto nemogu nista iranu. kako je svagdje u svijetu vlada mafija tako i mafija trguje sa svakom zemljim ilegalno.tako da i iran ima ljude sa kim posluju u čitavom svijetu.kako je amerima vazan novac tako je i irancima.
Sta je Bosnjaci, okrenuli ste curak. Do jucer su vam Cionisti i Ameri bili oslobodioci, oni su vam Bosnu i napravili. Samo se sjetite ko je na vasoj strani -Bernard lewis Cohen, Madelaine Albright, Lesly Clark.,Zimmerman i ostali. Sve su to vasi prijatelji i veliki prijatelji Bosne. A sada, sudeci po komentarima, opet ste se prevrnuli. Pa, koliko puta se mozete isprevrtati, ccc Sada, uzivajte u 23%. Nikad od vas ni naroda ni covjeka.
Ušljivi jadu i fukaro turkovlaška, okupaj se bolan, istopi mi opticke kablove kolko smrdiš
Uveli ste ih i Kubi prije 50 godina pa gospon Castro nadzivi 20 vasih usljivih preCjednika. Na.pusite se planeti. p.s. cudo bi bilo da uz ovo ne ide neko sa prezimenom Cohen.
Izraelac Levi Izhak Rosenbaum osuđen je na dvije i pol godine zatvora zbog ilegalne trgovine organima u SAD-u. Bubrege je nabavljao putem oglasa u Izraelu, plaćao ih 10 tisuća dolara, a zatim ih prodavao u New Yorku za 120 do 160 tisuća dolara.
hahahaha dobre vam sankcije Samsung je ove godine za razliku od prosle povecao prodaju a samim ti i uvoz njegovih proizvoda za 49%. Pa nije vam Iran srbija laici maloumni .!.
Znaju čivutski rabini kakva su predskazanja vrlo dobro, znaju da sat otkucava i da se bliži čas strašni.
jel ko sto su vas derali krmeci vlaski isp.rd.ku ?znam tesko ti je odluciti se, ni za ameriku koja vam je otela Kosovo, ni za musllimane..tezak je zivot vlaski
japanci su napali amerikance, bez ikakvog razloga ili objave rata. vjerovatno su mislili, ako pobijede ameriku da ce zavladati svijetom. btw. ja bi bacio bar 50 atomskih bombi na ta azijska g.o.v.n.a.
samo derite te usljive islamske teroriste.
Tamane muslimane :D