Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kina je drzava i pise se velikim pocetnim slovom :)
Znam za 3 teska krsenja ljudskih prava. 1) 2002 Afganistan 2) 2003 Irak 3) 2011 Libija Ma.mu vam cionisticko zidovsko teroristicku!
Ni jedne američki gmizavci... Vidićemo čim će se trgovati za 10 godina,masonsko cionističkim dolarom ili pravom valutom - RMB Yuanom.
Da mozda i jeste tacno ali USA je pukla prazna KASICA ako stamparija ne upumpa koje MILIJARDE crno vam se pise,,,,,drugo yebena vremena profesore sve manje trgovina za Dollar i €uro
Kad ih SAD kritikuje onda stvarno...
Haj\'te face, bombardujte malo Kinu zbog loseg stanja ljudskih prava. Ali ne, ne isplati se - hem su tanki s naftom, hem bi gadno uzvratili. Aktuelna vojna doktrina je: \"udri slabije, a da im imaš šta oteti\". Odvratno.
hahahahahahha...Amerika o ljudskim pravima???...hahahahahaha
Jah jah , vazda bockanje u drzave koje su jake i prestizu amere u ekonomiji etc... tako i juga , istocne zemlje zbog nafte a sad i Kina koja ih jeove godine prosisala u bankarskim i ostalim ekonomskim aktivnostima :D jah jah de sad bockajte i Kinu da i oni naprave gradjanski e ev vam ga na (.....) dosta kakanja po svijetu , dosta ratova i mrtvih ste kostali krvolocni ameri ! Oj kako mi pucaju savovi a ne kontaju da su postali vec suvise providni u svojim pohodima i bockanjima po svijetu !
kINA kINA kINA
daj ameri kakate ko foke, sad cete samo jos vise krasti.. a kina, e to je vec pitanje, ni vijetnam niste uspjeli..
Bas Kineze briga sta Amerika kaze... Mogu uz vjetar pisat.
Idite u Kinu utjerati demokratiju ako smijete mamu vam vasu fasisticku, od vijetnama pa do danas bijete manjine i drugacije od vas te im krsite osnovna prava, koliko je vasih generala zavrsilo na sudu za ratne zlocine??
Nemojte vi Jenkiji o ljudskim pravima majke vam.