Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SSSR je bankrotirao zbog utrke u oruziju sa SADom, sad se je Rusija malo digla i SAD krecu sa oprobanom taktikom, Rusija nema sanse...
SAD po obicaju samo nesto izmisljaju jer njima ne odgovara vise takav nacin ,oni hoce da razvijaju dalje oruzije..ko vjeruje da SAD nesto postuje, taj mora da je nadu
naduvan
Podržavam SAD u ovome, Putler stalno uvodi nova ofanzivna oružja i treba uzvratiti istom mjerom. Prošlu trku u naoružavanju SSSR nije izdržao, na redu je Rusija.
Ofanzivna? Rusija radi bas suprotno i razvijaju najvise defanzivna oruzija, vidis da nisi upucen,samo imas potrebu da nesto lupas..
Zato mi što prije trebamo u NATO da naša djeca služe Trampu kao topovsko meso
.ebale vas vise rakete i ratovi ...
Kako kaze jedan filozof, rat je prirodno stanje ljudskog uma. Mir je pauza izmedju 2 rata. Covjek je evoluirao kroz konstantnu borbu i nadmetanje, u ljudskoj psihi je da se dijeli na "nas" i "njih" i po tom pitanju se nemoze nista uraditi. Jedini nacin da se neko odvrati od rata jeste strah, strah od unistenja, zato je period od prve opotrebe nuklearnog oruzja, pa do danas najmirniji period u historiji ljudskog roda.
Zadnjih 70 godina je najduzi period u kojem se nije desio ni jedan direktan rat izmedju 2 svijetske sile, zadnjih 70 godina je ujedno i period sa (procentualno gledajuci) daleko, daleko najmanjim brojem smrti izazvanih ratom od kako postoji historija.
AKI ovlazivac cuna em srbskih em ovije bosnjackih i ustaskih cuna
Pod hitno treba da se napravi globalna urota da se rokne Trump ! Čovjek je očigledno egoista i psihopata.
@federalac2000f A šta su to UN uradile u 100 godina postojanja !? Niti jedna njihova rezolucija nije ispoštovana. UN postoje za papke da im kaže : Eto mi probali ...