Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jake sile ove Rusije nesmiju covjeku dat azil ovi bosnski srbi i srbendijanski se nadaju da bi Rusija ratovala za njih jest 99 poslai im spijune da navode rakate NATU.
Kako se ljudima baca prasina u oci i kako su ljudi glupi i naivni... Uz samo malo medijskog spina niko danas ne prica o tome da je Americka vlada spijunirala gotovo sve i svakoga, da imaju vjerovatno pohranjene sve vase mailove i komunikaciju na internetu, da je sva vasa privatnost kompromitirana, da su prisluskivani telefonski razgovori, citane vase tajne, ljubavna pisma, poslovne tajne, planovi, sve... Danas se samo prica o tome hoce li Snowden zavrsiti u Ekvadoru ili Venecueli, kao da je to bitno...
Od tih informacija, o nama, nemaju oni nikakve koristi. Na kraju ce se spetljati k'o 'pile u kucini'. nece znati ko je Amerikanac a ko npr Francuz. Osim toga i sam Snowden je namjestaljka, Americka.
Nemaju koristi od mene i tebe, al zamisli situaciju kad oni imaju sve mailove nekog politicara, pa podatke sa google-a sta je gledao i sta je trezio, koje pornice je gledao, sa kim je sta razgovarao, sta je kupovao, sta mu je zena radila, i sl. ukratko sav prljav ves, a imaju ga o svakome. Ili recimo ti si sad student, zajebavas se, pijancis, zenske ganjas, sve to dokumentujes slikama, komentarima na facebooku, i sl. a sutra zelis postati neko bitan. Imaju te u saci i mogu te ucjenjivati od prvog momenta. Opet zamisli da si ti neki aktivista koji pokusava nesto postici, komuniciras sa drugim clanovima svoje organizacije, telefoniras, saljes mailove, i sl. Oni vas mogu sasjeci u korijenu ako im smetate bez da mediji uopste cuju za vas. Da ne spominjem prisluskivanje drzavnih sluzbenika i milion nacina da se to zloupotrijebi.. Nebudi naivan kad kazes da nemaju nikakve koristi, a nece se spetljati jer je ovo 21. vijek i podatke u 99,99% slucajeva obradjuju kompjuteri.
A sta je sa 5 miliona ne prijavljenih kineza.......oni kopaju rupe, kopaju tunele do Moskwe, Londona...... :P
hahah pa ovo je tragikomedija , umjesto da oni odgovaraju za to sto su uradili oni ganjaju ovog momka naocigled sviju oeqhngqouj3uteafnksnfklvnaej bem ti zivot i nepravdu
...a da vidite na njegovom fb profilu ?
Jest to super, otkriješ svoju državu da špijunira građane, i onda tebe optuže za špijunažu. Ima smisla.