Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo tajni, a u ostatku svijeta korisne klasicni twiter za podkopavanje svih vlada koje ne rade tacno ono sto im oni narede... Nije Erdogan glup, zna on tacno u kome grmu lezi zec, odnodno drzavni neprijatelj br 1
Erdogan je zakon za ove otpadne zemlje kao amerika ,izdrael,francuska,jednostavno privremeno ukine Youtube,twiter, pa neka se oni puse do mile volje.
Erdogan je najveci saveznik Amerike u muslimansko svijetu!
Erdogan nije taj savez potpisao,nego sadasnja opozicija,i dalje je Turska saveznik,al je vratila demokratiju narodu,ekonomiju i sve ostalo.
Eto Bijela kuca nije znala....
Ćifutska posla!
Ameri uvjek guraju nos gdje mu nije mjesto.
viva la cuba