Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Kritichar. Ne zelim ti predlagati da procitas knjigu \"Hijerarhija zavere\" jer to je plagijat nase ljudske kreativnosti. Ali sta gura covecanstvo \"napred ali takodje u propast\" Radoznalost i gramzivost! Jos od rodovskih zajednica,poglavice nekih plemena su bili \"uspesniji od poglavica\" drugih plemena...Njima odgovara ova nasa podeljenost. Mora postojati \"podeljenost\" jer u svojo \"kuci\" oni fino drze u miru 120 nacija. A kod nas tri cetiri u svadji. Kako se boriti protiv toga?! Maloumni zele \"otrebiti\" druge! A pametni kazu. Hajmo ili Ajmo podici svest ljudi na vislji nivo. Ali strah i linija manjeg otpora ipak preovlada i maloumni imaju vise sanse da se mrze,dok super pametni prodaju oruzije,pomirenja pa opet ratove...
SAD TEK SHVACAM STO IM JE U INTERESU DA SE UVIJEK NEGDJE U SVOJETU VODI RAT! JEDNOSTAVNO, PROIZVODIS ORUŽIJE, POSVADJAS DVOJICU,(slabo naoružanih), PRODAS IM ORUŽIJE....... ONI SE ROKAJU A TI UŽIVAŠ OD DOBROG BIZNIS PROVEDENOG PLANA! ma extra!
PUNA USTA RIJECI MIRA I DEMOKRATIJE, A NAJVECI SU IZVOZNICI ORUZIJA! OD TOGA ZIVE TO IM JE HLJEB! STA BI BILO DA SE NE RATUJE?, ĐE BI ONI SVOJE ORUŽIJE PRODAVALI?