Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice toga jos.Svijet je pun zla.
@SRJvsMOSNJE & ko te jebe smecaru
frajer u kamperu se raznio u 6.30 po lokalnom vremenu, susjednu zgradu urušilo ... možda je plinska boca.
daleko brate za moje poimanje prostora...i nek je što dalje.
Krenulo je. Kraj tiranstvu! SRBLJE SE DIZE NA PUSKE!
Puko si, to su sve razliciti ljudi stim sto je autoput zapravo bulevar
@SRJvsMosnje dize se Srblje na kurcinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Godine 2020. je stvarno pušiona.
Posto je explozija bila toliko jaka da su popucali prozori kilometrima od mjesta explozije,jasno je da se radi od podmetnutoj napravi velike razorne moci. Samo treba utvrdit ko stoji iza ovog teroristickog cina i skojim namjerama!!!
Što u nešvilu, da nije gitarijada ... Mislim za teroriste totalno nebitno mjesto. Oni vole glavne gradove.
Posto je expolozija bila yoliko jaka da su kilometrima popucala stakla na prozorima,jadno je da se radi o podmetnutom explozivu,a nito o bilo cemu slucajnom!! Samo ostaje da se vidi ko stoji iza ovog terirustickog cina i skojim namjerama!!!
Nešovil stari srpski grad ...
pukla ispod auta prije vremena.