Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt ovi Izraelci naoružani do zuba: THAAD, Davids Sling (Davidova Praćka), Arrow 3, Iron Dome (Čelična Kupola). Imperija samo takva.
Svijet je u dramatičnom previranju. Sistemi THAAD namjenjeni su obaranju balističkih projektila velikog dometa. U susjedstvu Izraela ima ih samo Iran i Sirija (ruske snage). Izrael odavno planira napad na PVO sisteme Sirije ali se plaše da bi Rusija mogla odgovoriti raketama "Iskander-M". Polovinom marta Sirija (prema ugovori o kupovini) može početi koristi sistem "S-300" - odgovor je raspoređivanje sistema THAAD i vrlo vjerovatni napad Izraela na PVO Sirije.
Pa prije 2 dana Netanjahu i Putin zajedno pregovaraju imaju plan o povlacenju snaga iz Sirije.. jel vi to sad kao više znate od Putina i Asada ? Stvarno ste pametni vi bosanci.. odrazava se ta pamet i na državi vidi se da ste pametni nema sta
@Opera Ameri i Rusi nece nikad zaratiti. Jer Rusi imaju kompjuter koji se zove Crna Ruka koji bi odma ispalio nuklearke na sve strateske ciljeve u Americi. Zato se oni samo kolo plesu oko sirotinje.
Oni u Gazi nemaju više ni kamenja za praćke a kamoli rakete.
Jevrejska fasisticka-teroristicka tvorevina=Israhell!
raja krivi izrael sto kolje palestince decenijama a ne krivi smrdljive arapske drzave i kraljeve sto sluze izraelu i americi i ne pomazu palestini
FREE PALESTINE! FUCK ISRAHELL!
Moraju spremni docekati svog jednookog vodju
USA ili IZRAEL isto ti ga dođe
Da koljete jos vise Palestince?
znaci nesto oko Irana hoce da cackaju