Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko ne pita zbog ćega je preminuo.....haman ovim crncima lindohanerima dosadno pa da malo ruše....
ocetak revolucije hahah
Rade li ovi ista vise pored toga sto protestuju i seru po drustvenim mrezama o rasi starih Egipcana..? Da se vecina njih okrene pametnijim stvarima, kao mnogi uspjesni crnci, ne bi dozivljavali toliki rasizam... Uostalom, rasizam u SAD-u je na paraleli... Da se razumijemo, rasizam prezirem, ali nikako ne shvatam da se afrikanci iz nerazvijene Afrike sve vise okrecu pametnijem zivotu i stvarima, za razliku od afro-Amerikanaca, koji zive u razvijenoj zemlji kao sto je SAD...
Bar imaju stil.Ulovili Bosnjaka i oce da ga ubiju...pitaju ga sta je ,on kaze Evropljan ...potom saka u nos "nisi vec si Bosnjak"
UBILI CRNJU NARKOMANA SMECE KOJE JE IMALO 20 KRIVICNIH DJELA....A OSTALO SMECE JEDVA DOCEKALO DA PLJACKA I PALI....
Da,da ali ovi u Fergusonu imaju nesto sipaticno,nevole Bosnjake ocima videt
Malo se o ovome po zapadnim medijama emituje! Čudno, sigurno im neide u interes!U turskoj četiri čovjeka protestuju odmah uzbuna po medijama kako Erdogan ne valja!
malo se emituje? pa cijeli dan CNN bruji samo o tome, gledas li ti uopce te medije ili samo volis srati? u Turskoj ne mozes ni na Youtube otici
mama ti voli srati ,seronja jedan !
pa jel gay il gray
presijecite tu posast
Ovi protesti ce brzo biti uguseni,a sve govori koliko je amerika solidarna i podrzava afroamerikance i njihova prava,slika sve govori..