Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze nam samo biti lakse kad cujemo ove informacije da nismo samo mi prisluskivani u BiH, vec i ostali mnogo jaci i uredjeniji od nas. Ima "neko" ko zeli totalno vladati svijetom i praviti novi svjetski poredak. Tesko onome ko ima podrsku Amerike???
Meni nikako nije jasna ovolika iznenađenost činjenicom da špijuniraju redom, koga god mogu i koga god pomisle da bi trebali... Uvijek su to i radili, samo što su zadnjih decenija internet, sateliti i nove tehnologije od špijunaže napravili svakodnevnicu..
Bash me cudi. Traze terorister valjda.
Izgleda da su ameri sramezljivi pa samo prisluskuju.
Neznam sta je problem... Evo ja se dobrovoljno javljam da me prisluskuju...
Ovim Amerima je izgleda bas dosadno, ljudi prisluskivali 60 miliona poziva samo u Spaniji?! A gdje su ostale silne zemlje. Bas se loze na tehnologiju...
sve je to dio''national security''-a
Poraz na kosevu daje neke nove konotacije... :-)