Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebiga siptarija poslije raspada Juge nije imala za kruha, nije bilo donacija pa su se morali okrenut narkoticima i preprodaji i lizanju dupeta zapadu za pomoc
samo za \"plati dug\", mozda si mlad pa ne znas staru izreku; trepca radi beograd se gradi, ali nema veze. kosovo-dardanija ima rudnike srebra pa i zlata, ima uglja, ima poljane a sad i luku u shengjinu, ona nikad nije trebala neciju pomoc to sto ti pricas to je dio ideologije proizvedeno u SANU, kamrat nepoznati bosna i hercegovina je platila doprinos za zemljotres crne gore sve od 78 pa do rata pa molo i u ratu dok je bratija harala po hercegovini rusila i palila bosnjacka( muslimanska i katolicka) sela.
ja se slazem sa bosnjakinjom u svakom pogledu i smislu, treba biti samo jedna drzava . sta pijes , ja castim
jos malo pa svi pod jednu sljivu :-)
Hej Kosovari vi ste 50 godina za vrijeme ex S F R J dobijali od svih 6 republika izdvajanja -POMOC ZA NERA ZVIJEN E, a kako se dr zava ras pala, mogli bi vi to sad da vratite. Dok je kapitala NEMA HA LAL A. I kre dit od banke se vraca. Niste tu po mo c dobili bez uslova. S RJ je pravna naslijednica SF RJ za S rbij u i Ko so v o, zasto bi vracala kredit i za Ko so vo? Vratite p Are koje ste uzeli S AM I, a ne kao L jub ljan ska B a n ka, uzimali od sviju i sad cao - neka ostali nastave placati d Ug, a mi smo p ar e potrosili. K os ova ri placajte kamate na p a re koje ste VI potrosili (kre d it za nerazvijene, sjecate se?) a ne uvaljujte dr Ugima kamate na d ug, dok vi trosite dz aba struju i vodu i koristite bez doprinosa zajednicke ceste i infrastrukturu.
viva 11.septembar, Jusuf-Sarajevo. [email protected]
Što ga ameri šukaju posrbicama svaki dan hahahaha Posrbi jel vas boli guza koliko vas America kara hihihi VIVA LA KOSOVO !!!
SAD pozivaju na priznavanje nezavisnosti Kosova... PRIZNAVANJE KAD sad BUDE PRIZNALA SVOJE INDIJANCI I VRATILA IM NJIHOVE TERITORIJE....
PRODALI VERU ZA VECERU eto sta su oni.. PRODATA DUSA...
SIPTARI SU PROFITERI... U ZATVOR SU POPULARNI ....
Kome je Šiptar jednom nešto uzeo taj to više nikad vidio nije
Bolesnjaci, ne radujte se previse, nisu Siptari Srbima uzeli KiM nego NATO tj. zapad zbog pogresne Slobine politike. Ali - setite se sta se desi kada Ameri svojim prijateljima okrenu ledja, a to se dosta puta desavalo, pa kada \'kosovari\' dodju na milost (ako toga kod Srba ima) i nemilost chetalja, ici ce masovno \'Alahu na istinu\' express linijom, a oni srecni ce zavrsiti u Albaniji.
Ne znam citli ovo dodo,obzirom da on ne sljivi latinicu?
najbolji su siptari iz Peci
evo ja joj dr.kam na sliku, sad cu svrs.iti sa mojim sje.menom oooh