Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od tih 20 milijardi, sadističke američke države dodjelit će 5 milijardi islamskoj državi, jer su skužili da su je previše oslabili, a sadistima treba radi ratnog balansa, dodatnog slabljenja Sirije i jeftine nafte. 10 milijardi će dodijeliti drugom agresoru, to jest turkofilnim umjerenim demokratskim glavosječama u Siriji, a preostalih 5 za odžavanje nereda i raznih islamističkih frakcija u Libiji.
Afganistanski ministar obrane(ne znm mu ime napamet) izjavio da SAD planira povući ostatke Daeshovih boraca iz Sirije i poslati ih u Afganistan kako bi opravdali svoje prisutstvo tamo. To se poklapa s planom djelomičnog povlačenja iz Iraka i preseljenjem u Afganistan.
Trenutno je u Iraku stacionirano nekih 9000 američkih vojnika. A oko 4000 planiraju povući. Iračani inzistiraju da se povuku skroz. Imali su dosta incidenata s Amerima u akcijama protiv Daesha gdje su Ameri više gađali Iračane saveznike nego što su gađali Daesh. Omaklo se, "slučajno".
Više para za porobljavanje i pljačkanje , još uvijek neporobljenih zemalja. Najveći imperijalisti koje je svijet vidio .
Jedino oko čega se trenutno slažu Demokrati i Republikanci i jeste infrastruktura. Ulice New Yorka i Los Angelesa gore od naših izgledaju, vjerovao neko ili ne.
volim ameriku samo zato sto su srbe bombardovali
Kad je riječ o oružju, republikanci i demokrati su na istoj valnoj duljini.