Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lako je biti međed u americi, hajd neka dođe u hercegovinu...
koji debilni, hladni komentari. medvjed ga je raskomadao zivog. zamisli da tebi budalo hladna koja komentarises kao debil medjed otkida dijelove tijela. strasno.
ovo se kod nas u Gacku nikad ne bi moglo desiti... :)
Kad ideš na planinarenje treba ponijeti onaj sprej što ga koriste sudije kod izvođenja slobodnih udaraca i loptu.Kad vidiš međeda,staviš loptuna zemlju i fino mu označiš kol'ko smije prići lopti.Dok medo skonta da nije u živom zidu,ti ćeš već biti dobrano na sigurnom.
Trebao je medo roknuti policajca - od mobitela mislio da drot hoce da aktivira bombu.
Cuj bjezali cc, pa logicno da ces stati, malo se priupitati s medom sta ima kod njega, kako su mu kuci..hjoj ovih amerikanaca
Glup svijet. Ja kad idem planinariti uvijek sa sobom imam sprej protiv medvjeda. U njihovoj si teritoriji, budi spreman :) Ovom momku je intiligencija nedostajala. Steta
Medo, brundo, ne ponasaj se ludo...
Da nije slikao mozda bi bio ziv...
Jadni medvjedi ! Dosta ! Danas Medvjed iz SDP-a sutra jos novi medvjed...