Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka mu cast
Trebao joj je kitu isukat pa je malo oraspoložiti,pas joj mater !
Komentara u PM. Nema nitko na svijetu pravo da ovo uradi, ni ucenik, ni profesor, ni roditelji a ponajmanje drot. Koji ste vi krkani, nevjerovatno.
nije ovo ništa prema onom što je milicija radila,tako pričaju oni koji pamte miliciju
Da, da, čujem da su vješali đake po školama.
nije bilo pizdarija ko sada....ni pucnjave, ni petardi.....svaki je milicajac imao svoj reon i znao ko pravi probleme....a sada....izadji van, otidji na Sabah Namaz pa ce te neko upucati iz pistolja.... a oni koji su ti pricali su pravili probleme....i zato su sada "divni momci"....gazije.... da nije zalosno bilo bi smijesno :)
Necu da branim policajca ali zivo me interesuje sta je trebao da uradi. Osoblje je zatrazilo da ode a ona nije htjela. Osoblje pozvalo policiju i sta je policajac trebao da uradi. Da kaze da on tu nista ne moze?
upravo to , hajd postavi se kao policajac gdje imas srednjoskolca kojem je sve u jajima i dodjes da ga istjeras , pa izaci ces milom ili silom al opet ... To nije Bosna da se to lopatom rijesi , nisu oni normalni koliko ja vidim , prije par sedmica policajac ubi lika samo zato sto ga je zaustavio i lik kreno prema unutrasnjem djepu da izvadi npr novcanik gdje je insurance/license a neki dan mene zaustavi policajac ma jarane vadi sta hoces i ne gleda lik ,...
Stoji da su policajci pravo brutalni i da vrlo cesto ne koriste mozak prije nego koriste pistolj. Ali ovo nije taj slucaj, niko nije upucan, svi su zivi. Netreba se samo gledati kroz prizmu gdje je moderno da se pljuje po policiji samo zbog nekoliko kretena.
amerika je policijska drzava sa 0 privatnosti. o rasizmu necu.
mozda je mislio da je od olovke ili pernice pistolj ili noz, pa mu je vjerovatno sigurnost bila ugrozena
Dobro je prosla, mogla je zavrsit sa 3 metka u glavu...
pojedi nam kaku u civilu cetvrtaku