Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivio ERDOGAN i REPUBLIKA TURSKA.............
Pa šta ako su? I mi smo odavno raja sa USA :)
eto vam vase Turske! Sve za Tursku a oni se slizali sa amerikancima, hahahahaha-Turci su odavno preorijentisani prema USA, kako vam to nije jasno.
m-amu vam moraju ubi-ce da da podrzavaju samo dase ratuje gadite mise i ve i vasa politika ameri @ ZAK! po-pus-i TI Komunistima racku
Znate sta, po*u*site mi svi da vas ne nabrajam!
Turkiyeeee,jos samo oslobodite Siriju i polako krece obnova Osmanske imperije....
E moje licemjerne bošnje...
a sto niste i siptare tako stavili na listu terorista ipsravka jeste stavili ste ih OVK je bila dugo na listi terorista ali ste ih skinuli kad vam je odgovaralo
a što se tebi ku.r.ac diže na ujaka Sama ? ? ?
A gdje su sada ljudska prava i pravo na samopredjeljenju i demokratija od kojoj su ameri pricali kada je srbija napala separatiste sa kosova. Kurde nemaju drzave i oni su oslobodilacka vojska kurdistana a ne separatisi ko sipci koje su ameri podrzali. Zalost i tuga dok su ameri najaca sila na svjetu, pravde nece biti. DOLJE SA AMERICKOM POLITIKOM I KAPITALIZMOM.
onaj Erdogan je meni vazda smrdio, cim to Amerika podrzava ne moze da valja nikako
@qlface Nemoj tako, Bošnjo se uvrijedi kad ga nazoveš Turčinom, a pretvori se u Turčina na pravoj utakmici protiv nekog susjeda.
Eto vam Turaka vasih pozlacenih sto im salove i zastave nosate ko bez mozga kad god pobijede. Sad ce i sa Izraelom da se sjarane dok ih Amerika provjeri pa mozete onda i Izraelske zastave nosati okolo.
ovo su ust.ase uradile, jer im je svega do guse, znaju da bos.njaci drze 2 / 3 mostarske opcine (najplodniji dio mostara), i hr.vati se nemaju gdje siriti , a hoce da prave hz hb... i zato grade sto vise u tzv. zapa.dnom dijelu....bos.njace opameti se i ulaži u mostar sto vise.... bos.njaci radite na nata.litetu u mostaru, to je jako vazno...samo naprijed...imate veliku podrsku...
smrt komunizmu,zivio serijat gdje rezemo ruke i kamenujemo djevojcice.
Erdogan je jasna ponudio je saradnju, ali nema saradnje sa separatistima i komunistima..........smrt komunizmu.........