Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da ti probas lexaurin ili apaurin?
Sram te bilo, jel te tako r_eis ucio.
@antisrb gl.up si covjece...nije bitno koje si vjere i nacije, ako nemas mozga najgori si... cak, stavise sa takvim tvojim razmisljanjem gori si od bilo kog srbina... nego jel ti to tvoja vjera nalaze tako da razmisljas? da ne bude zabune i ja sam musliman, samo me stid ovih i ovakvih ljudi, i definitivno ja i oni ne vjerujemo u istog Boga i ne mozemo biti iste vjere...
@ampak nemoj tako protiv svoje krstaske zemlje. Kakav si ti krstas? Kakav god ocito je da si retardirani krstas. No ovom komentaru pokazujes malo razuma. Ocito je da danas nisi krmetinu jeo, mozda si nakon 20 godina uzastopnog zderanja krmetine probao jednom i teletinu pa ti pozlilo.
Nije bas ni u Sjevernoj Koreji kako zapadni mediji prikazuju. Nije da tece med i mlijeko, ali gladnih ima i po SAD - u. Sto se tice nuklearnog oruzja i balistickih raketa, mislim da SAD (jedina koja je bacila atomsku) i jos nekoliko zemalja ne bi trebalo da ima monopol nad tim. Takodjer, Sjeverna Koreja kao i svaka druga drzava ima puno prava da posalje satelit ili da pravi rakete ili nuklearne za svoju odbranu sve dok to imaju i druge zemlje (iako sam protiv nuklearnog oruzja, bolje da rjesavaju problem siromastva - sve zemlje).
dajte nama i mi smo gladni a jos smo vam se i na_guzili