Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"The truth is, there is no Islamic army or terrorist group called Al Qaida. And any informed intelligence officer knows this. But there is a propaganda campaign to make the public believe in the presence of an identified entity representing the \'devil\' only in order to drive the TV watcher to accept a unified international leadership for a war against terrorism. The country behind this propaganda is the US . . .\" -- Pierre-Henri Bunel
Dajte meni milion i odmah cu vam objasniti kako do torpedovog sdha legla da dodjete..
Neka sad naši dragi Ameri vide gdje ide novac iz njihovih državnih blagajni .. odnosno novac poreza koje oni sami plaćaju ..
Mislim da njemu Al-Qaida plaća puno više od 10 milion dolara. :) Ko još silazi sa konja na magarca!??
Nidje veze. Sudan je rekao da podrzava finansijski Al kaidu, i to govore otvoreno. Sta im mozete? Popusite im kur*ine crne ! www.renesansnakraljevstva.com
Posto je Iran sad na nisanu za novi ratni pohod treba razloge izmisliti. Neznam samo kako mogu debli povjerovati da šije sarađivaju sa svojom suprotnoscu vehabjama -talibanima- Al-Qaidom, pa da ih jos čak finansiraju. PROVIDNO!!! U pitanju je kontrola regiona i nafte, te sputavanje da se taj dio svjeta pocne razvijati.
CIA...that was easy :)
Jao suplje, odron. Pa svi znamo da Amerika finansira i vodi Al-Qaidu.
Ko se god suprotstavlja nato teroru i njihovom pljačkanju i okupaciji proglašava se teroristom.Ovako su i njemci u 2.sv.r.atu naše partizane nazivali banditima,a Tita razbojnikom, nudeći 100000 dojč maraka u zlatu za njegovo ub.istvo ili hapšenje.
Znam ja, znam ja....USA
Pa sam cu se predat za 25 mil...
znam ja SAD davaj pare vamo
ja i da znam neznam
Pa vi vec sve znate o njemu cak gdje se nalazi.P.S.To hocete malo propagande,a mozda covjek ni ne postoji na ovoj planeti.
pa vi ih finansirate!! ko je finansirao Al qaidu u Libiji? pa sad istu finansira protiv Bashar Al Asada u Siriji?????? VI!!! USA!! GO TO HELL!
eno ga u basementu !
Postovana ambasado, ja sam zijad turkovic UMJETNIK i ja sam glavni finanser terorista al-qaide i svih terroristicki aktivnosti vezane za napade na SAD a covjek koji je upravljao avionima je milenko lakic koji je skocio sa padobranom!