Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
700 humanitaraca ide u zemlju u kojoj milioni ne rade ništa. Ludilo...
Osudit ce ih kad bace Atomsku bombu.Nadajmo se da ce \"BRIMC\" i Islamska zajednica to sprjeciti.
@ Parabola!!!! Sve je živa istina...svi to vide i znaju,ali se prave ćoravi pored oćiju svojih...Tarik se je prošeto Španijom,biblioteka u Cordobi je imala na 10.ine hiljada knjiga,kad Francuski -Frankovski vladar,nije imo ni jednu knjigu...Pa su jih varali na mirovne ugovore,i na kraju 1492,zauzeli i Granadu...O tome se periodu ne govori...to je ANOMALIJA...ali se istina ne može sakrit.I Gibraltar nije to što ga zovu...pravo ime je Džabul-el-Tarik...ti znaš,a ostali?
Kakvoj krscanskoj evropi?!?!? do 1945 je to bila krscanska evropa a danas, ako se javljas iz *upka svijeta onda da te updatiram malo, je sve vise islamska na tvoju zalost a na radost svih nas iz 50 i nekih lailaheilala
Ako je to bila najava, zasto ih onda nisu sve pobili, nego vecinom Turske \"humanitarce\" koji su ocigledno napali vojsku?
Pa šta očekivati od čifutske američke administracije? Kad god kažete Izrael...pomislitw na USA...i kad god kažete USA...pomislite na čifute i njih interese...Ko misli da se tu radi o savezništvu i interesu...neka zna to dvoje je jedno i isto...cionistička balega...koja je kriva za vas jad i belaj novoga doba...samo ZYKLON tablete
\"Sve cemo da vas pobijemo\" to je bila najava, kretenu od upitnika...
a za sta da ih osudi? vojnici su bili napadnuti, na unaprijed najavljenoj raciji!
http://www.youtube.com/watch?v=LFdJFG0mXR4
E moj psihijare, bolji ti je posjeti jednog. Pa znas li ti jadan da je krscanska Evropa bila u govnima (bukvalno) a Islamski istok je imao sistem kanalizacije. Dalje krscanska evropa je prevodila islamske medicinske knjige, a autore pobila, da bi na kraju potpisala svoje ljude (ovo sam gledo na pro 7 u emisiji Galielo. Hinjski ih zovnuli pa ih onda pobili i knjige preprtavili ko svoje.). Eto šta znate! Sad odjednom muslimani nikome ne valjaju. Proglasavaju se teroristima, kako bi se napale njihove zemlje, preuzeli njihovi prirodni resursi. FREE Palestina. DOWN bloody Israel!!
Pitao jednom tako jednoga vrli pitac neki: nudite alternativu? poznajete bolji sistem ? A zapitani odgovor njemu hitan tad dade: u bezptičju i krava zvuči kao slavuj
BOLESNI STE BOSnjaci SA SVOJOM MRZNJIM KOJA PROIZILAZI OD NEMOCI>UGASITE MRZNJU ZABORAVITE SADAKU NADJITO TO MALO PAMETNIH KOD VAS BACITE SE NA EKONOMIJU LOPTU NA ZEMLJU U KRSCHANSKOJ STE EVROPI.JEDINI VAM JE PUT AKO TAKO NASTAVITE DA EKSPLODIRATE KO BOMBA A DA JE NE OPASATE OKO STRUKA.
samo dok Nedjad iz Irana sklopi atomsku...
J*be radoznale, Mujo...
Čuj nisu osudile,pa normlano da neće sami sebe osudit nisu budale