Akbar Hachemi Rafsandjani
0
"SAD neće uspjeti da zastraše Iran"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oćel da bude velfera u USofA ili sva lova ode za naftnu FLEKU
CUTI BUDALO ... ako ne budes dobar pusticemo izrael da te poravna ..
E pos.erem ti se u taj slauf sto nosis na ovnovskoj glavusi... Nasao si kome ces prijetiti...Popusices ga i ti i Ahmednedzad isto kao sto ga je poflautao Sadam...
ko moze zabraniti iranu napredak u oblasti nuklearne enegije,koja ce uz dalje obrazovanje i usavrsavanje,prevazici svoju zlu kob,i preci u energiju buducnosti i spasa.Veoma korisna i atraktivna enegija,koja moze rijesiti zauvijek problem bolesti i problem putovanja kroz svemir.
Braco Iranci, ako zatreba bice dobrovoljaca iz Bosne BiH i IRAN = jedna drzava BIH4EVER!
It\'s a trap!
Ne moze BiH pomoci Iranu jarane. Ni Srbi ni Hrvati to ne zele i Iran im se gadi. Dakle 100 km gore i 100 km dole ono malo vaseg fildzana ce pomoci, dok najveci dio Bosne svakako nece.
BiH ce braci Irana pomoci, svakako! Vi kao i obicno mozete se zadovoljavati nad starim, golorukim i bolesnim, sve drugo su vam porazi kroz ISTORIJU! Sledece
Bivši iranski predsjednik Akbar Hachemi Rafsandjani, \"uticajna osoba režima koji podržava opoziciju\",.. \"...uticajna osoba REZIMA koj podrzava OPOZICIJU\"?! SAX je definitivno CUDO novinarsko!
hoce li ici bosanski muslimani u iran da pomognu braci? :)))) taman da vas Ameri otresu o jednom trosku :)))))))) ili ce to zadovoljstvo ostaviti Srbima?