Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da li nas sve smatrate toliko glupim ? Svi mi dobro znamo koja je pozadina vaseg ne nametanja mirovnog rjesenja, pa vi ste produzena ruka izraela (ne mogu ime ove drzave da napisem velikim slovom nikako)! Zasto ste se mjesali u unutrasnju politiku Iraka, Afganistana, Sirij i Libij ?
Ne znam zasto uopste i pricaju o nametanju mirivnog rjesenja kad vec preko 50 godina namecu RAT???
Palestinci bi trebali prestati da se glupiraju i da se okrenu izgradnji ekonomije i društva, ali to ti je isto kao da kažeš bosnji da prestane da se glupira. Ne moguća misija.
Kako debilu da se okrenu tome kad im solovno oduzimaju privatna zemljista na silu i grade naselja tu. Nije to FBIH i RS pa da je ista situacija. Imas jedan slucaj gdje su u jedno selo neki humanitarci sa zapadaa donirali selu solarne ploce jer ljudi nisu imali struje. Fino imali struju u selu u kojem je nikad nije bilo. Nakon nekoliko mjeseci dosli IDFovci i odnijeli solarne ploce jer selo kao nije imalo dozvoli za to. To je samo jedan primjer u moru zlocina ovih neljudi
Ista ste govna nista drugo ni ocekivati od vas
https://www.youtube.com/watch?v=zPZS0R8neuM "Verification not to boycott Israel"
predlažem minusašima da prvo pogledaju link, pa onda da daju ocjenu....
Glava ko jaje
Al zato ima ko hoce - Osnovna Skola Mustafa Busuladzic je preuzela mirovne pregovore XD ebem ti alija maaajku sta si nam ostavio...
svejedno,vi posredujete u tome više od 50 godina izmedju njih,i uvijek ste na strani izraela,zato i nema mira
Glavi covijek za palestinsko-izraelski sukob Trampov zet Kusner jevrejin tvrdolinijas.....