Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj da bude izrucen Americi da se suoci sa pravdom :) ... kojom pravdom ? ? ? pa bas je on taj koji je pokazao koliko ste nepravedni a vi bi et da ga suocite sa "pravdom" ... hahahah :) koje licemjerstvo
Scenario će najvjerovatnije biti sljedeći: Rusija i njen špijunsko-obavještajni aparat će do maksimuma izvući sve bitne informacije od Edwarda Snowdena u zamjenu za imaginarni azil, koji nikada neće biti sproveden u realnost. Nakon realizacije kao naprijed, Rusija će SAD-u isporučiti Snowdena, pod krinkom "dobrih partnerskih odnosa na globalnom i strateškom nivou, pri čemu će se Snowdenu suditi (iako je tehnički već osuđen) za izdaju i špijunažu, a svi znamo šta to znači.. Snowden mrtav, SAD poslao poruku svim potencijalnim "izdajicama" da su nedodirljivi, Rusija pribavila značajne obavještajne informacija na jako jeftin način, a što je najvažnije Rusija i SAD i dalje ostaju "priatelji"..
...elem, i ukratko, politika...
@Turak, evgenije. Tako vi radite i onda izrukite šzraelu svoje humanitarce.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma dajte, da je Amerika tako jaka i neovisna zemlja jedan covjek ne bi mogao poljuljati njen status bez obzira na sve. Odavno su se previse uzdigli pa im tako i treba malo pomaci tlo pod nogama.
SDA najavljuje sankcije robovima kriminala koji kažu nešto protiv Baketa.
Amerika je prihvatala sav svjetski ološ pa nikom ništa, a sad kad neko pokaže kakva je ta Amerika, belaj. Nisu svi svjetski političari šupci kao naši koji dobijaju instrukcije od higijeničarki/ čistačica u njihovoj ambasadi.
A je li ima neko da njih suoci s pravdom?
...nema...
Oni su sami sebi zadali sankcije za narednih 50 do 100 godina inflacije, ta vremena kada je rusija bila siromasna i ucenjivana sa vase strane su prosla, sada su druga vremena
Ma nisu ni rusi sto su nekad bili, samo za plin sto nas GULE mogu zivjeti ko hadzije... ko zna zna...
...ovo "suočavanje sa pravdom" me baš nasmija...
Eh što će ta ih i zajebat... Amerika jadna sad ne zna šta bi sa sebe :D
Haha.. . Ono ce Rusiju sankcionisati... Bitch please
Opet se CIA i KGB igraju onih svojih prvljavih igara... nadam se da ce ova proci bez nevinih zrtava...
Boli Ruse peta za vas mogu sami sebe da hrane kakve vase sankcije smejesni ste!!!! :=)
E hoce ih nasikirat