Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupi Ameri
white trash sevap uzeti iglu i probušiti da mast iscuri...
Nema veze što su ameri, ima i kod nas sirovina ovakvih što im je smješno sve što je normalno...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je teroristički napad na spomenik prirode,bez ikakog razloga i bez ikakvog cilja srušen je spomenik star milionima godina .
nije teroristički dok se ne utvrdi da su muslimani....
402 Kako ti meni ides na qrac sa tom svojom pricom
haj sad to vrati dze si naso
Debili! Prave one zadrte, americke seljacine!
Ja bi ih poslao da testiraju uslove na Marsu, u jednom smjeru karta. Nevidjena glupost.
Joj jets jak,jeb0 majku
kamen ko' kamen
Ha ha ha ha, joj, ubice ih indijanci.
amerikanci su najvece budale sto postoje glup narod ko moja cundara...sta ocekivati od konja koi traze vec stotine godina neje vanzemaljce *** im vanzemaljac strinu
Tipicno za Amere,glupo i jadno :D Mada sam nesto skeptican sto se ovih miliona godina tice...fol ono tako stajalo i proslo sve i svasta i onda oni gurnu malo jace i to sruse..ma dajte molim vas :D
O boze dragi, kakvih sve vandala na ovom svijetu ima, prosto nevjerovatno sta su ucinili. Jos sam u soku.
I sada za vas ovo kao vandalizam,debilizam,varvarizam???? A kada se kida drvece po parkovima,klupe po parkovima,znakovi po ulicama,semafori,stolice po stadionima,razbijanje ulicnih svetiljki,bacanje smeca i opusaka sa prozora zgrada,trpanje petardi u usta psima,trovanje i sakacenje pasa i macaka,rusenje spomenika,saranje zidova i fasada,bacanje drob-a i koze ovaca po ulicama to je onda COOL i zeza jel tako?! Grdna rano ko je dosao da pametuje stvarno pojedince zalim kada im procitam upis,sto od pravopisnih gresaka sto od livadickog ponasanja u ispisanim rijecima! Ne branim ove orangutane sto ruse ali isto tako ni nase cipanze ne mogu da shvatim kada se kao zgrazavaju a vec sutradan ce da pokusaju na isti fazon da sruse koju bistu ili spomenik!
dasinee
Pa samo jedan debil je ovo uradio. Ovi nisu dirali stijenu. E, sad ce njihov prijatelj da odlezi par decenija na robiji.
tipični američki debili
Da su muslimani ovo bi bio teroristicki napad.
Ovaj spomenik prirode je kriv za postojanje nelegitimnih predstavnika Hrvatskog naroda u vlasti