Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...engleska gnjida puna lazi i podvala... istina je samo jedna, kad tad ispliva na povrsinu... iste lazi, ista stoka je ovako unistila Irak i sve ostale drzave do sada...
@SBBSiptarskoSrpskaa ....Rusija je baš lepa zemlja.......
"teško je imati intelektualan razgovor sa ljudima koji ne razlikuju Austriju od Australije"- Vladimir Putin
Komentatori navijackog karaktera. U Siriji se ubijaju civili i da UPOTREBLJAVA SE HEMISKO ORUZJE ko god zeli da zna istinu ,dostupna je na netu (video klipovi iz bolnica...) koje Sirijci licno snimaju na licu mjesta i traze pomoc. Reci ce te opet da je sve propaganda kad rezim ubija vlastiti narod? Vec vidjeno mnogo puta ranije od rezimskih propagandista koji smatraju da su bogom dani da mogu gospodariti zivotom i smrti nad"svojim narodom/teritoriji) a sve u svrhu odrzavanja na vlasti
...po cjenu da hemiskim oruzjem pobiju i pola "svog" stanovnista ako im je opstanak na vlasti upitan.
zaista su balije vic narod . kad se ubijaju i kolju muslimani i muslimani onda balije da bi to opravdali kazu kako jedni muslimani zapravo ni nisu muslimani, tako balije pošto je jasno da gaze,seru i pišaju i po samom kuranu pravdaju pokolj muslimana i muslimana kao eto da ne bude da seru i po samom kuranu a i svakoj je budali jasno da cepaju kuran kao raketa njihove dzihadlije hehehe
imam kalas u gepeku ako treba da doniram amerikancima il kome
Vidjecemo sta ce se desiti. USA su uvodile svoju demokratiju mnogo puta, sada je to isto radi i Russija. Izgleda da se na Syriji poklapaju interesi, pa ce mo da vidmo sta ce da bude. Licno mislim da Russija nema petlje da udje u otvoreni sukob sa Amerikom.Putin trenira stogocu samo na slabijem, ovaj put on sam sebe kurazi da ne bi ispao lazov i slabic.
WORLD WAR III u najavi!
nema od tog ništa
Jedna je cinjenica: Pola miliona Sirijaca pobijeno pod izgovorom da su teroristi, a sada se ce biti jos pola pod izgovorom da koriste hemijsko oruzije. Kakav god je izgovor, cinjenica je da Sirijci vec 7 godina ginu, Stvarni cilj da se tome u kraj stane nepostoji. Kome je cilj slaba Sirija?
Assad nije nista veci diktator od drugih kraljevina iz regije poput S.Arabije, Jordana, Bahreina i Emirata gdje vladaju jedne te iste porodice, samo sto Asad nije htio da bude marioneta zapada i Izrela, radije se prodao Rusima i Iranu. I bilo je i vrijeme da rusi izadju iz neutralnosti kad su u pitanju zapadne intervencije po svijetu da bi se stvorio neki balans.
I vrjeme je da se oni medjusobno rokaju, da drugi ne ratuju za njih.
Nazalost Sirija je postala vojni poligon velikih sila koje odmjeravaju ciji je duzi.
.. Narode, mirno spavajte, rata neće biti!
DOK SE OVI MRČU, IZGLEDA DA ĆE SAMO MOG JARCA ZABOLETI J.. A
Sirijci, narod koji je najviše ubijan, raseljen, bombardovan u posljednjih stotinu godina ali i dalje su nepokolebljivi u odbrani svoje vjere, države i naroda. Na ljude se bacaju bombe, otrovi ali nisam jos nigdje čuo da su pomislili da se predaju i prepuste psu Asadu svoju zemlju i krv. Mogu biti primjer svim našim patriotima, Bosancima i Hercegovcima i onim što 'vole' BiH iz vana, kako se voli i brani svoja vjera i država. Sirijci kapa do poda za hrabrost!
@abblle jel i ovi u austriji, njemackoj, svedskoj i drugim dihelovima evrope, takodje nisu pokleknuli i trebaju biti primjer bosancima koji vole BiH iz vana?
E da se hoće pobit