Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klipeeee vi nemate nijedan
Daleko su od ostvarivanja ciljeva zato sto nisu dovoljno maka \"preradili\".
Jedan penzionisani ruski general (iz iskustva) je izjavio da se talibani u Afganistanu mogu eliminisati jedino kada bi se neko usudio da baci vise nuklearnih bombi na Afganistan, tako da ce oni potrositi jos par desetina milijardi dolara do konacnog povlacenja a da nisu nista ostvarili. Povlacenje ce uslijedit jer ni USA ni NATO nece moci vise financirati ra, a talibani ce odma zatim preuzeti vlast jer (Afghanistan national army ili ANA) se nece boriti protiv njih jer ih se boje i jako malo ulaze u borbena dejstva cak i kada su zajedno sa nekom od koalicionih snaga.
jeste vi novinari iidoiti teški i neinformisani http://en.wikipedia.org/wiki/Vietnam_War trajo je 19 godina i 180 dana, ;) a ovaj traje tek 10 godina