Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj raketa dosegla visinu od 260 kilometara...jel to Kim gadjao Mjesec?
ja mislim da je Mjesec 380 km od Zemlje.
na oko 260 km je donja orbita ISS-a
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nece ljudi da shvate da Kim-Jong Un zivi u svom svijetu i da ne jebe nikog osim Putina ni 2%....
@JackLondon.... Voli on i ahbaba mu Duduk Milokrada ... !!!
Ovo sve nedavno je već viđeno. ..satanizuju nekog zato što im se faca ne sviđa pa ga posle razbiju...čuj sjeverna Koreja preti...ko je napravio sva ratna sranja zadnji 50-60 godina, sjeverna Koreja valjda...vijetnam, Koreja, Iran, iraq..i ostala malo manja sranja po južnoj americi...sad jos druge zovu da sa njima zajedno piruju kako bi posle mogli prati ruke...i ovi japanci supci poklali su pola koreje prije par desetljeca naravno da im je prpa...odvratno
Ova n korea jebe ne vadi. A usa se slomi kmečajuci o bliskom istoku na kojem su stvorili haos.
drugi ne smiju imati a vi smijete imati rakete.
Hoce li sastanak biti odrzan u Gorazdu?
volio bih omoguciti ovima da se sele kod bucka da uzivaju... jadan je taj narod u s.koreji da ce pored opet da jednog dana osjete cari demokratije zbog malog podasisanog. gledao sam dosta dokumentarnih da sam na svakom vidio isto, da je sve programirano po zelji a ne po mjeri covjeka koji tamo "zivi", ako uopste je ziv, ako nije programirani robot.
Gospodine Dis, potpuno ste u pravu. Severna Koreja je savrsen primer neuspeha komunisticke ideologije. Severna i J. Koreja su pre sukoba imale identicnu kulturu, a nakon podele istu geografsku lokaciju, slicnu kolicinu raspolozivih prirodnih i demografskih resursa, itd. Medjutim jedna drzava je postala ekonomska i tehnoloska super-sila, dok druga vazi za jednu od najgorih drzava u svetu po apsolutno svim kriterijumima.
@ChristopherHitchens zamislis "vladanje" na nacin u kolicini godina i spoznas da je jedan covjek rodjen i umro da nije spoznao rijeci zivot normalnog covjeka, zamisli da ih je bilo dasta i da ce ih biti..
Dobro bi bilo ukloniti ovog diktatora prvenstveno zbog njegovog naroda a onda i zbog susjeda. S. Koreja je neiskorištena, to je isti narod kao i južni. Umjesto da prave Samsunge i bogate se oni se bave raketama, nemaju internet i ne mogu nigdje iz zemlje otići.
@operacija labrador kontam kako saudija i sl. opstaju jos ameru nece da porez plate kroz prodaju crnog zlata.. bas me cudi da im amer s demokratiom zakuca na njihova vrata? za svadju u kuci nije kriv komsliuk neg ukucani, ovo prvo je samo izgovor na vlastito stanje i zbivanje..
Gospodine Dis, samo informativno, u kojoj ono "misterijoznoj" valuti arapi prodaju naftu, i na cije oruzje trose desetine milijardi godisnje? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne znam sta je potrebno vise da urade Kimovci da bi se pokrenuli stari branioci demokratije?
@Nike Da sire demokratiju, spasavaju narode... za Irak je bila dovoljna lazna informacija da postoje pokretne laboratorije da spoje nebo sa zemljom. Ovaj ih izaziva godinama sa sedmicnim testiranjima i nesto se ne uzbudjuju mnogo?!
Nije im u interesu da otvaraju front na Dalekom Istoku kada jos uvijek nisu zatvorili ni onaj na Bliskom Istoku. Doci ce i taj rat, samo polako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ameri nisu dugo nigdje bombardovali pa ih nervoza fata. Trebo bi ih i Dodik sad malo počet pod...avat, hahaha.
@beha2 ti kad podjes na spavanje a i kad se probudis pomislis na dodika...
Oni rekli Kimu de samo jos jednom,a on jos pet puta.A oni onda,e de jos samo jednom,ako si frajer.A on opet... Sad ce sigurno UN,reci e haj' sad jos jednom,ako smides,haj' da vidimo...
kao da ne vidite da je bucka guza svrbi.
Ako se veliki Tata SK NR-Kina probudi i vidi da joj SK-dijete diraju ostat će od USA samo brisani prostor. To je sigurno ko amin poslije klanjanja il molitve, isto mu dodje. Nešto se puno uskurčili ovi Ameri. Te Iran testira balističke rakete na svojij teritoriji, te SK testira iste na svojoj teritoriji... Halo, Jenki, čitaj medj redove: NA SVOJOJ TERITORIJI! Ko ste vi drugima vršit propise šta im je radit na svojoj teritoriji???
Kakvoj svojoj teritoriji, tri projektila pala u japanske teritorijalne vode.
@guzarcurguzI4 jarane, to su sve ublehaške priče, ovaj može ovo, onaj može ono, itd. Dječije priče pričaš, pročitaj malo o MAD doktrini i sve će ti se kaz'ti...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hirosima nigasaki mu svrsava po plucima
amerika tajni saveznik sjeverne koreje, njome manipulisu i ucjenjuru regiju predstavljajuci se kao zastitnik.. ali nemojte ovo nikom govoriti.
@Scotland ok