Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemate pojma. to je poznata grupa u new yorku koja tako nasumice pretuce vozaca automobila "iz dosade". nije suv udario tok motociklistu tek tako, vec to oni rade tako sto jedan motociklista vozi ispred auta i naglo zakoci, i ako ga ovaj udari (a sto ce se sto posto desiti) oni svi napadnu covjeka. svu tu gamad treba pobiti, a ni ovaj vozac suv-a nije nista bolji. umjesto da u toku voznje zove policiju, ostane na autoputu, on u centar grada gdje su semafori. to je kad panika uhvati
Tablice na SUV-U su zute sto je za USA jedinstveno jer ukazuju da onaj ko to ima je alkoholicar,uzivalac opojni druga,vozac sa puno saobracajnih prekrsaja i pred gubitkom vozacke.Americki vozaci su nekulturni ali sta je bilo u onoj masi kad ludjak sa zenom i djetetom udara motociklistu mislim da je to sporan i nejasan detalj.?
Covjek sa malim djetetom u autu i zenom, i njih 160 ga naslo zaustavljati nesta, pa i ja bi ih pregazio...
Covjek pregazio motociklistu i pobjegao sa mjesta dogadjaja. Pa jasno da ce biti bjen.
Aja snimka u qrca. Taman kad krenu da razbiju prozor od auta, snimak prestaje. 6 minuta uzalud čekao da se nešto desi.