Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americki Saban Saulic kako neko rece nedavno
Evo sta je zapad .Uvrjedio je voditeljicu i odma je dobio zabranu ucestvovanja na debatili-emisiji .Nebitno jel milijarder ili fukara ... Kod nas pojedinci ( Dodik i slicni ) mogu psovat , govoriti sta mu je volja al opet nije dobio nikakvu zabranu xD I jos predsjednik . Welcomen to Apsurd country
sta se vi brinete ko ce biti presjednik amerike brinitr ko ce vas karati ovdje se zna mocna familija mocni donatori I kapak bar se mijenjaju svsko 8 ili 12 godina ko vas ce baka dodo I cova biti do groba cao
Ben Carson je idealan kandidat za predsjednika SAD-a, ali dobri ljudi nisu u oku naroda, slično je i kod nas ,biramo najglasnije ,najprostije,najnacionalnije ,što je pogrešan izbor ako želite mir i harmoniju ,ekonomsku i duševnu.
ti si DALEKO JE SUNCE bolesna.Alija je prvi i jedini predsjednik BiH .Da njega nije bilo ne bi bilo ni drzave BiH a mi bi živjeli u drzavi gdje bi nam predsjednici bili Milošević, Šešelj, Nikolić. Karađić i ini Zar jeAlija trebao prihvatiti tu opciju?
Ti si bolestan, a svoje mišljenje o tom tvom prvom predsjedniku sačuvaj i dalje, što se mene tiče on je najveći dušmanin BiH i bošnjačkog naroda.
Nije covjek nista pogresio jebo vam on mater
svaka zemlja svog dodika imade.
"još jednom primjeru slabosti samo zbog toga što je Trump bio iskren". je li on ozbiljan???? taj retard nije iskren, on je retardiran. Na prvo pitanje zene, odma skoci na menstruaciju. joooj idiota. gotovo, americka predsjednicka kampanja je oficialno postala sramotna njegovom kandidacijom
Vala ako ste gledali prvu debatu republikanaca, znali bi da ima daleko gorih opcija. Jedini koji mi djeluje kao normalan je onaj Rand Paul, a on nece pobjediti jer nema lobiste iza sebe.
Zato ce demokrati pobijediti.
Eto koliko je samo cijenjena pozicija predsjednika SDAa,i koliko je u zadnjih 30tak godina izgubila smisao,da ovakvom jednom klovnu dozvoljavaju da se kandiduje uopste. Obama se 7 godina,samo slika,pozira,ko "vidite mene sto sam crnac,a predsjednik",a po svm statistikama najjaloviji predsjednik u istoriji,ni po cemu nece ostati zapamcen,osim po tome sto je Crnac,i ako ga ko ipak na kraju ne rokne,onda ce da mu nadodaju da je bio milion puta bolji nego sto realno jeste. U stvari,Ameriku i ne vode predsjednici,nego sive eminencije,u liku anglisaxonskih mocnika,koji su dozvolili cifutima da se stave u prvi plan,ali su London i Kraljica nmbr 1,ne smao u Usa,nego u citavom svijetu.
"ni po cemu nece ostati zapamcen" Nemas pojma o cemu pricas! -Reforma zdravstva -Reforma imigracijskog sustava -Diplomatski odnosi sa Kubom -Pregovori sa Iranom Citaj...
Imajuci u vidu AMericke predsjednike,koji su se borili za nezaviosnost,koji su se borili protiv FAsizma,koji su se borili za slobodu Crnaca,koji su vodili AMeriku u vrijeme hladnoga rata sa SSSrom itd,njegova uloga je minorna. Nedavno je napravljena anketa medju AMerima,i najveci broj gradjana ga smatra jednim od najjalovijih predsjednika u istioriji,cak je klempavi i smijesni klovn George W Bush,popularniji od Obame. Tesko je poceti uspostavu diplomatskih odnosa sa Kubom,u vrijeme kada Fidel Castro,a samim tim i Komunizam na Kubi(vidjet ce se uskoro),dozivljava svoje posljednje dane. Pa morao je nesto raditi u ovih 7 godina,nije mogao samo sjediti u Bijeloj Kuci. Ostace posebno upamcen po tome da je za vrijeme njegovog mandata,Isil,kao najkrvolocnija teroristicka organizacija,u istoriji,dozivjela svoju expanziju,i da je u stvari crnacka marioneta,koju su isturili angloxasonski mocnici,da svijetu prikazu Americku demokraticnost,a u sustini ne hebe ga niko ni za sta. Opste je poznato da AMerickim predsjednicima,placaju i predsjednicke kampanje,mocnici,i sive eminencije,koje zapravo upravljaju svijetom preko njih. AKo se neki od njih otrgnu kontroli,kao sto je bio slucaj sa par njih (Kenedi i Linkoln ubijeni,Nixonu namjestena afera WAtergate) onda vrlo brzo stradaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DONALD TRUMP je u pravu ,ova voditeljica je veliki rasista ,in ace citava FOX TV ,mrze sve sto je strano vjerujte mi
Zašto ne date komentare da obilježimo rodjendan najvećeg neprijatelja i zlotovora Bosne i Hercegovine i Bošnjačkog naroda?
A zašto ne bih bila? Nisam poklanjala tudje, nisam trgovala tudjim, nisam pokrala narod, nisam dovela bagru na vlast. A on je sve to uradio. I provela sam 4 godine u Armiji RBiH, a ne u trezoru. Nisam sakupljala po inostranstvu donacije za koje se ne zna gdje su završile, tj On i njegovi znaju, završile su njima u džepovima.
ti si DALEKO JE SUNCE bolesna.Alija je prvi i jedini predsjednik BiH .Da njega nije bilo ne bi bilo ni drzave BiH a mi bi živjeli u drzavi gdje bi nam predsjednici bili Milošević, Šešelj, Nikolić. Karađić i ini Zar jeAlija trebao prihvatiti tu opciju?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Joj Hamo, vidi mu glave.
Trump 2016 !! pojma vi nemate
Mene vise podsjeca na nekakvog pijanog rusa , nego na amerikanca . Nece biti dobro ako on dodje za predsjednika ,ovaj je lud dibidus.
Da li je moslio na njeme hormone ili da je krvozedna i agresivna ? Mislim ovo drugo.