Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
George Bush ?
@peticaaa G.B Junior. Umjetnik u čitanju knjige naopačke.
George Bush,George Soros,David Rockefeller,Jacob Rothshild?
https://acdemocracy.org/al-qaedas-balkan-ties-the-bosnian-connections-to-the-world-trade-center-attacks-an-acd-exclusive/?fbclid=IwAR30MFZ8FFbSjbnMQ_izvPi5acvDyfivU8N6BJgHV7aNeYD6j1V850M9Oj4
“Oni žele da ustima svojim utrnu Allahovo svjetlo, a Allah želi vidljivim učiniti svjetlo Svoje, makar ne bilo po volji nevjernicima.” (Et-Tevba, 32)
Cinizam na najvisem nivou.
Lol. A šta je sa Amerikancima koji su umiješani?
vala, nakon toliko vremena ne vjerujem da neko još puši zvaničnu priču. OK kad se to tek desilo i nekoliko godina nakon toga - svi su bili u dubokom šoku.... ali, hej, prošlo je 18 godina i vidjeli smo kako je "9/11" bila prekretnica u timeline-u čovječanstva i čime je rezultirao...
kljucno ime saudijskog zvanicnika ili ime kljucnog saufijskog zvanicnika? ima razlike...
Ove dve osobe su učestvovale u građanskom ratu u BiH na strani Bošnjaka: https://en.wikipedia.org/wiki/Khalid_al-Mihdhar i https://en.wikipedia.org/wiki/Nawaf_al-Hazmi. Također, dvojac je poznat i po tome da su učesnici napada na SAD, 11. Septembra, 2001. godine.
bbi banka?
Inside job...
pretpostavljam da su ovi ljudi vec mrtvi pa sad kao obkavljuju