Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije zid za Meksikance već da Amerikanci ne mogu pobjeći :)
hahaha...dobar!!!
volim da dudlam ćune tipovima koji miješaju malter
Nema vise ni zivotinjama preko granice,samo ce ptice prelazit,trump je nadmasio sve ludzake ovog svijeta,jos kad se zna da on ima kljuceve nuklearnih bombi mislim da cemo svjedocit kataklizmi uskoro 🔚🔚🔚🔚🔚🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜⌛⌛⌛
Sprečavanje "bumeranh efekta" globalizacije, nacionalnog programa amerike, neće amere spasiti propasti.
Uče od Jevreja....
čifuti
svaka cast tako i treba jer je pola meksikanaca na socijali a pola kriminalci,pederi,trandze i karinasi
eh, nećete!
@SrbinJebeSrbina sabah hajrula, ljubavi... zid se neće praviti, vidjet ćeš...
@SrbinJebeSrbina ti si moja omiljena budala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zid je dobra investicija...prvo zaposlis gradjevinsku operativu da ga gradi a onda ,kad tad ,moras zapisliti tu istu operativu da ga rusi.
AKo je to sve što je Trump uradio od obećanja, mogu reći samo MALO ! Iako je to rijedak izuzetak, neće dobiti drugi mandat. NAravno da je biznis na prvom mjestu, pa je zidtu samo u svrhu potpore zaštite radnih mjesta, ali ako nema novih radnih mjesta ko kod BAkira Izetbegovića, čemu još i trošak za ZID ? Mi u BiH imao nevidljive MEDIJSKO_NACIONALNE ZIDOVE a također posla nemamo pa bi Trump trebao doći ŽURNO u posjetu BiH da vidi NA ŠTA ĆE MU SAD spasti !
NAPOMENA: i BiH je sedamdesetih bila napredna ko SAd dok nisu na vlast zasjeli Titići i Trumpići, a završilo dinstijama Izetbegovića, Dodika i Čovića !
Da mi se nekako prikačiti na projekat, da i meni fasadu urade...
sa srecom
Pa ovi više o zidu, nego mi o auto-putu..... klix se puno baziro na dešavanja u SAD-u!
Jedva cekam sljedecu epizodu Speedy Gonzalesa