Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
branit cemo juznu koreju do poslednjeg koreanca
Isto ko u bih \"primirje ane mir\"zato neizazivajte Hrvate i Srbe...
tako ste i gruziji obecali a onda ih je pogodio cunami
pa sta je ovo?? koliko ti imas godina,aj pali 12 sati je,sutra u skolu! a ne da nastavljas tradiciju glupog muje..aj ishh
odo spavat valja ujutru na poso, jos malo istuc onog BATKA
JESHIVA INTEREX --> Najjeftinije mjesto u gradu ! Tvoja mama stoji ispred Interexa i dere se : JA SAM JEFTINIJA !
ALAAA SAM SE NAJCRNJE NAAAAKARAOOO BYLA I SEJA MUJINIH SVE REDNO JEL I TVOJA MAJKA DOSLA POD MOJ LJUBAVNI NEOBREZANI KVRGAVI KOLAC! PRICALA TI KEVA,O NOCNIM EGZIBICIJAMA VUKOVA SA ROMANIJE!
NA KOM PASOSU SRBINA IZ SRPSKE REPUBLIKE PISE BEeeeeeeeHaa! NE PISE YDIOTE POTYRCENI,PISE REPUBLIKA SRBIJA! STA GOD DA PISE,PISE UMESTO BOSANSKOG NOVOG,NOVI GRAD UMESTO B.SAMCA,SAMO SAMAC NEMA VISE TE BOSNE. IZDALI STE NAS I VISE NEMA POVRATKA! NEMA VAS MEDJU NAMA,NEMA ODURNOG SMR...ADA DZAMIJSKOG
srpska zemlja, hahahaha ! Na pasosu ti pise Bosna i Hercegovina, i uvijek ga moras pokazati kad ides rodbini u Srbiju, onu jadnu, agresorsku! \"Ne recite za one koji su poginuli na Allahavom putu za Bosnu, ONI SU MRTVI , NE, ONI SU ZIVI , ALI VI TO NE ZNATE \" Mislis da cemo mi te ljude zaboraviti i dati vam da se sirite po nasoj zemlji?! Mislis da cemo ikad zaboraviti sta ste nam napravili?! Mislis da cemo zaboraviti silovanja i zvjerstva koja ste pocinili?!
AHAHAHAH A OVAJ MUJA SE UZDA U PAKISTAN,IRAN,AFGANSTAN JESI TI ONA DALABU OD PRE POLA GODINA KOJA SE HVALILA TURSKOJ,DA CE NAS POROBITI A ONO ISPALO DOSLI DA SVOJIM PRELIOVODAMA DAJU DO ZNANJA,DA OD SADAKANJA I HELJP BOZNIJA,DZENOZAJD NEMA NISTA! U JAKE SE UZDAS! TI SI ZA NJIH SAMO OTPAD!KAO STO SI I ZA NAS! KAKO RECE MESA ZA VAS,BARICA,ODVOJENA OD MATICE,NIT SE POSLI NIT DOSLI!
A PISE KAZU BICE BOSANACA?? PA MUJOOO TI SE RODI U JEDNOJ NACIJI,ZIVIS U DRUGOJ,A KO ZNA U KOJOJ CES SKAPATI NE BRINI SE TI DA LI CE NAS BITI! MA STA JE TO BOSANAC?..JESU TO ONI KOJI IZDADOSE PRETKE I VERU STARU,OTPAD OKOLNIH NARODA. TI SI BRE VIRUS U BOSNI,NA SRPSKOJ ZEMLJI!
@bosanac Allah je veliki ! I kaznit ce te, kao i ostale zlocince ovog svijeta! Na ovom svijetu nismo dobili pravdu ali na onom cemo sigurno! ja sam posto... Ameri ce pasti na Iranu! Irak , Afganistan i Pakistan su ih oslabili, al Teheran ce ih pojest samo tako.
bas me interesuje sta ce ove zemlje kad ameri popuse jednog dana
izmedju 92 i 95 su hrvati i srbi izgubili pravo na ovu zemlju ! zapamti to ! izgubili pravo na Bosnu i Hercegovinu, zauvijek ! bosnjakistan??? hahaha ako mislis da cemo se tako nekad zvati onda si bas jak! cujem u turskoj kazu : HRVATISTAN i SERBISTAN a za nasu lijepu kazu Saray-Bosna :)
HORN \"nas da su ameri branili, ne bi ti pisao ovdje komentare,niti bi bilo srba na ovom svijetu! \" \"neki dan citam americku studiju,za 70 godina nece vise biti srba kazu, crna kuga\"