Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ako su Amerikanci rekli, onda to mora da je 100% tačno. (:
Gdje ima financiskog korista tu NATO tuce a gdje nema tu sute. Dupli standard!! Sta reci?!
Eto sad sirijanci, sada nek vam je Allah na pomoci, sad ste ga na.bali :(( zarate vam, i onda vas okrive, i tesko vama sad !!!
čim SAD nešto kaže, znaš sigurno da je obratno istina... dakle, sigurno nije koristio to oružje u stvarnosti...
Amerika je na Iraq bacala napalm a na Srbiju strogo zabranjene kasetne bombe. A gdje su jos Hirosima i Nagasaki na koje su bacili po atomsku... Nasla kurva da prica o postenju...
Nevolim Asada jer je diktator, ali ovo što amerikanci rade je odvratno i licemjerno
pa nije su učlanjivo u SKJ zato što je htio nego zato što je morao
vidi, vidi... po ko zna koji put odoše talib i družba iz maoče u marince... ko i u afganistanu protiv rusa, u libiji protiv gadafija sad u siriji protiv asada...američka vojska će uskoro dobiti novi rod vojske pored mornaričke pješadije biće i mudžahedinska pješadija i "pametne bombe" kojim ne treba im ni puno elektronike za navođenje ,ni detonatori sami odu i eksplodiraju po potrebi
Hoće li tom pješadijom komandovati Mevlid? Šta vam ja mogu što u svakom arapu vi vidite mudžahedina i još kad se taj sindrom kombinuje sa vašom urođenom kjafirskom nepravednošću,nije ni čudno šta pišete.
u afganistanu je komandovao rahmetli bin laden (ako je uopšte mrtav) ,a sad ko zna možda čovjek sad negdje peca na floridi na tri djevice u bikiniju :)
Ma da, obavjestajna sluzba ima sigurne dokaze!!! Kao sto je recimo imala i za Sadama Huseina da ima hemijsko oruzje! Ko vjeruje u ove americke gluposti, stvarno nije normalan. Hoce Amerika da pokori Siriju, da im pokupe naftu i sve sto je vrijedno i da otvore vrata za napad na Iran. I to je to. U zadnjih desetak godina oslobodila je Amerika i Irak i Afganistan i Libiju, pa pogledajte kako tamo ljudi danas zive... :( :( :(
mogu sanjat o sirijskoj nafti to ide rusima
U Siriji se neradi o nafti, jer je sirijska nafta veoma lošeg kvaliteta, a radi se o tome da stoji na putu ka Iranu koji posjeduje najveće zalihe prirodnog gasa.
našla se amerika da o tome priča, fašistička zemlja koja je bacala bojne otrove na vijetnamce, zemlja koja je iz razbibrige bacila nuklearne bombe na hirošimu i nagasaki, zemlja koja je radi blagostanja par svojih državljana uništila ekonomski balkan, libiju, a evo sada želi i siriju. fuck off nato i sluge imperijalista koje su trenutno na vlasti u mnogim zemljama, pa tako i u našim.
Asad će završiti na lomači!
Živio drug Assad !!!
Haj što si komunista,al što si fašista...?
haj što ja podržavam assada ali ti znas kako si me iznenadio :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo nije istina !!! Izdrži druže Assade !!!
Assad ce dobiti kaznu od uzvisenog Allaha za svaki plac djeteta za svaku prolivenu suzu majke koja je ostala bez porodice za svakog covjeka kojeg su maltretirali.Sta se drugo moze i ocekivati od Sije.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Aj__s_3P3jk evo vam vasi fsa stakori ubijaju zene i djecu boga im ***
Nadajmo se da će bit bombardovan uskoro.