Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo je dospjeti u taj zatvor, sigurno najveći monstrumi su tu služili kazne tako da je pozitivno što su makar bili korisni za testiranje. Da je ovakvih ustanova danas, potencijalnih pacijenata nikada više nije bilo.
Ovo je steta sto je van upotrebe,sta hoce bolje ovi lopovi i ostali kriminalci....
Josip Broz Tito je svoje političke neistomišljenike smještao u puno gore kazamate, a mnoge je smjestio i pod zemlju! To je bila demokratija na komunistički način!
Skoro nikakve buraz, zayebavam nostalgičare!
Mozemo li mi ovo nekako iznajmiti od njih pa da saljemo nasu kriminalnu bargu tu??
kako ja volim istrazivat i lutat kroz ove stare napustene zgrade u raspadu. Ne znam zasto, al ima mi nesto u njihovom mirisu (osim ako nisu pune govana) i krckanju oronulog maltera pod nogama.
nekada su pravili zatvore, danas prave hotele
Joj zla.
Ja sam bio u zatvoru jednom i ne bih volio vise da budem. Zatvor je gori od proljeva.