Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Optuzen je za silovanje. Sa tuzilastvom se dogovorio da prizna da je imao odnos sa djetetom mladje od 14 godina i da bude oslobodjen ostalih optuznica.
to sto je imao sex s njom ne znaci da je silovana! malo procesljajte te stranice, ima negdje i njen komentar na to sve .
u zatvor dok je ziv! boli me briga sto je \"neko\" jadno dijete
cuj dobro se postupa! pa lik je u svicarskom zatvoru, nisu ga oteli somalijski gusari... kakav glup naslov
ako ne d\'o bog dozivis da ti 13-godisnju kcerku, sestru ili neku blizu clanicu rodbine siluje neki matori reziser pitacu te ja koliko ce te zanimati zastara! p.s. zastara krivicnog djela postoji ako djelo nije presudjeno ili nije podignuta optuznica, ovako treba da odgovara za ono za sta je osudjen!
POSTOJI LI INSTITUT ZASTARE KRIVICNOG GONJENJA?PO PROTEKU TOLOKO VREMENA PITAM SE KOJA JE SVRHA CIJELOG CIRKUSA?
E moj Romane, hos\' ga gurati i mecat\' tamo gdje mu nije mjesto, sada ga lagano po sistemu Desanka Maksimovic. :o)