Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli ga racku, neće on ratovati, već mobilisani borci, koji će kad se rat završi jesti zlatnim kašikama.
kad djetetu das vlast u ruke
More suti,dok si zdrav i voda ti je slatka.Sreca da imas Kinu iza leda,inace bi ti davno zavrsio pricu!
nemaju šta jesti a spremni su rat..
Ma pametno...sve je dobro dok god ne pocnu praviti bilo kakve dogovore sa SAD
ma i ovaj je talasika
da je srbima nabaviti tu nuklearni pada i oni budu u igri
Sjeverna Koreja je spremna, al j.e.b.i. ga nije Amerika hahahah :D
jesu ludi
Napokon neko ko ima m***, da odgovori vele silama....ma treba ovo podrzavati, jeste da je Sjeverna Koreja cudna zemlja sto se tice svegali, ali nema veze... sta ti je brate komunizam....
ma jašta.... nisam ni za rigidni rezim Sjeverne Koreje al\' nek\' je neko stisn\'o zube pa ih pokaz\'o tiranima koji se farbaju u demokratiju ljudska prava i ostale floskule....
sto svaki komunjara kaze da ovo nije socijalizam, a svaki zivi socijalizam je ovakav :D cak i titov unuk hoce da naslijedi :D gurbetska seljacka posla.
Hajde Ameri,udarite na njih kao na nedužne Muslimane!!! Lahki+o je na nedužne i nenaoružane!!!
ma prvo ko zelio rat u kuci mu bio a drugo zar je potrebno novo zatezanje situacije u svijetu i nove krize koja bi najvise pogodila nas koji smo zavisni od tudih energenata..
Moj Idol sa velikim slovom I. Svaka čast! Bar neko na ovoj šugavoj planeti da ima m.u.d.a.
sto balavci ovdje pricaju o komunizmu, a nemaju pojam jede li se to? Sto cameri njih ne napadnu kao sadama i gadafija? Malo morgen, mane se damu!
retardirani komunjara.