Ispovijest brata ubice iz Newtowna
0
Ryan Lanza poručio: I ja sam žrtva
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja glupost! Samo budala ne vidi da je sva ova prica izmisljena. Adam Lanza ne postoji vec vise od dvije godine (to je otprilike taj period otkako nema kontakta ni sa bratom, ni sa ocem). Niko ga nije vidio vec duze vrijeme, nema nikakvih dokaza da je njegovo ime bilo gdje evidentirano u zadnje dvije- tri godine. Navodno je pronadjen sa ID-om svoga brata, sa kojim tako dugo nije bio u kontaktu. To je i logicno s obzirom da njegov ID (Adamov) vise ne postoji kao sto ne postoji ni on. Cak na nekim stranicama za pretragu ljudi, postoji porodicno stablo porodice Lanza, te su tu upisani Peter Lanza (otac) i Nancy Lanza, te njihov JEDINI sin Ryan Lanza. Mnoge stranice daju iste rezultate. Mozda je onda logicnije pitanje, da li je Adam Lanza uopce ikada i postojao ili je to samo mitski lik koji prikriva tudje zlocine.
A sta znaci to \"nebeski narod\"?
@Srbin \" Narod je stado ovaca za sisanje \", dodao bih, narocito \" nebeski narod \" .
Stabsad prica , sa nasilnikom nije govorio godunama, vijesti su objavile da ga nije vidio 2 godine A sad kao nesto...FUUUUJ MERIČKA POSLA. I od ovog se čovjek moze nadat svačemu , drzala bih ga na oku 24 sata
Srecom tu si ti da se tjesim da nisam bas tako lose ispo ;-)
SRBINE AL\' SI PRAVI SRBIN, GLUP SI I SMRDIS !!!!!!
Kako se ponasa otac djeteta koje je tek u.b.i.j.e.n.o? Ide okolo i zbija sale i smije se na sav glas. Onda pred kamerama se pravi tuzan. Naravno ni to ne moze bez glume. http://goo.gl/26rFo A, narod? Narod je stado ovaca za sisanje. I, zapitajte se kakvi su to ljudi koji su u stanju u.b.i.t.i djecu da bi ostvarili svoje ciljeve.
marmun, bubasarba, marinija, feradon, drakula
@llo, sve dok ima naivnih budala bice i zrtava. A, ti o tome misli sta god hoces.
@Srbin: ne rise
Da li je to ucinio Adam ili neko drugi pa potom ubio i Adama da bi ispalo da je to ucinio Adam?