Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruslana je vidjela kako sve zemlje koje Amerika oslobadja zive kao u raju, pa hoce da ista sudbina zadesi i Ukrajinu. Sto samo da Libija, Irak i Afganistan uzivaju u prosperitetu i miru? Jako je bistra djevojka i trebala bi da se politicki angazuje. Kad moze bokser, moze i pjevaljka.
@Hrmpallier Je li moguce da si ti toliko naivan ili se samo pravis blesav? Citam sta si napisao i ne mogu da vjerujem.
Ceceni takoder znaju.. :)) zapravo bilo koji narod koji se bori za samostalnost sa Rusijom. Genocidise ih maksimalno. Ameri kad to rade bar rade radi neceg konrektnog, Rusi jdnostavo jer su krvnici. Ali ne cudi me sto ih smatras bracom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e moja ruslana, kriva adresa. tamo ko dođe tražiti pomoć završi ko i mi na balkanu.
sigurno bi ti bila prava adresa da su vam Rusi pomogli da stvorite veliku Srbiju....
u pravu si bošnjo ko i uvijek. nisi ti džaba u onih 30%
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
POGLEDAJ PRAVU ISTINU O RATU U UKRAJINI. http://tinyurl.com/istinaoratu
POGLEDAJ PRAVU ISTINU O RATU U UKRAJINI. http://tinyurl.com/istinaoratu
Treba ukraincima svaku noć na tv, puštati film, Ničija zemlja...
ako zna da pusi ko monika...mislim da ce obama razmisliti :)
Amerikanci sa jedne, a Rusi sa druge strane; Rezultat 2:0 za Bosnu. :D
Ko je ova kuja , pa zar kuja nevidi kako zive ljudi u zemljama koje je amerika oslobodila... E dabogda tebe i tvoju porodicu amerikanci oslobadjali kao i afganistance ...
Ukrajinci imaju Ruslanu, a mi imamo Miju Martinu Barbarić. :-)))) (objema ako nije šta jasno neka me često zovu nickom mojim)
djevojka voli svoju zemlju i trudi se da pomogne na nacin koji ona najbolje zna. druga je stvar sto nikad od takvih apela nije bilo koristi. ukrajna je totalno demolirana i opljackana zemlja. cak su i ovi sadasnji na vlasti uzeli odmor za 1.maj -do ponedjeljka.:)
Ruslana, imam i ja poruku za tebe: MA KO SI TIIIIII...
jao ko se sve mjesa u politiku :)
ko si ti bona ?
Nigdje veze ko nakva licnost u p.m
Amerika bi rado ,al' ne moze...nije to Irak,Libija .
samo polako nista se ti ne brini :)
da si malo pametnija skontala bi da je on jedan od glavnih krivaca za taj rat
Ma jebeš Ukraiunu Ruslana, evo dođi kod mene u Švedsku, ja ču ti sredim papire a barjak je svakako istih boja - žuto-plava.