Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta veli glasnogovornica ovog ministarstva, lascivna gutacica jagoda milfara Zaharova? Pa, ovi ne znaju ni slagat ljudski 😅😅 ocajni su
Rusi su etalon za nacizam, dovoljno je pogledati njihove izjave na ulicama na ruskom youtube kanalu 1420...
Lažu baš kao srbi 90ih.
Kao i sa lažnim svatovima u Republici BiH a sve da se okrivi Republika BiH.
Kada će video o zarobljenim nato generalima i biohemijskim laboratorijima za uništenje Rusa koje su našli ispod čelične Azovstal,pa o legiji stranaca i američko kanadskim specijalnim jedinicama koje su tamo zarobljene.Evo prođe godina a ništa o tome.Nije valjda da su uhvatili samo onog baksuznog Hrvata.?
S kojim god Srbinom pričam, on idalje vjeruje u ovaj video.😂
vidi se na koga su Srbi na Balkanu
molimo sve ljubitelji putinovog pakasa da idu hrabro i casno se boriti za ruZZke interese.
Generatori zla, mržnje i laži !!
rusi u vezi ovog rata u svemu nastupaju amaterski. prvo način na koji troše svoje vojnike je brutalan, a ova priča oko nacista... pa kako jevrej ( Zelenski) može biti ikako nacista?
Gebels se vrti u grobu kako su smotani 😂😂
Povukli na bratiju sa Balkana, i kod njih je laz dio ortodoxnog identiteta, kako im otac nacije jednom rece.
Risto Đogo na aparatima
RTRS Điikan news: Djeda mraza je protjeran iz sarajeva🤣 RTV- HB uzp škutur news: Krmetine nema vise u sarajevu🤣
Koliko moraš biti glup da ti youtube, twitter i tekegram budu izvor vijesti a da istovremeno tvrdiš da su etablirane novinske agencije izmanipulirane.
"Ukrajina je zabranila (kameru) njihovu upotrebu nedugo nakon početka rata, kako Rusima ne bi otkrila položaje vojske." Vjerovatno onda niko od Ukrajinaca ne gleda TikTok...