Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ste bombardovali siriju onda je citav svijet sutio sad odjednom proradila ljudska svijest..ma mrsh
Zao mi je obicnog ukrajinskog naroda, ali koliko ja znam tu majku svih bombi je bacila Amerika (Trump) na Afganistan prije 2-3 godine.
eto ne znamo..treba li opet da je neko baca
Stare prdonje generali na izmaku života ovo najviše i kuhaju dočepaju se svakakvog oružja i tvrde da mogu pobjedit.Nije samo do Putina nego ga i generali oko njega lažu kao i u svakom ratu.
Samo crno bijelo, ne daj bože malo kritički sagledati činjenice. A šta su Ameri koristili, napalm po Vijetnamu, atomska na Japan...
Donrajte Ukraincima Fikretove respiratore!
Ja sam cuo sisea Putko zrak automatski iz supka
U slengu ga zovu "suncopek".
Nidje veze clanak
svi ga koroiste a zabranjenooooo
Šta su ovim istim TOS-1 sistemom rusi spržili cilila u Aleppu, Daari i istočnoj Ghouti nadomak Damaska, ali o tome se nije toliko pričalo jer je Sirija azijska pustinja, pa koga briga. A i Assada većina Bošnjaka doživljava kao legitimnim predsjednikom. Jest. Koliko i Lukašenko, i koliko je i Saddam bio.
Čujem da Erdogan razvija letjelicu Babo svih dronova
kad ce bus i nobelovac obama pred sud pravde
snimaka i slika unistenih ovih sranja pun klinac. Klixe kad kopiras, nadji bar svjez tekst da kopiras ne nesto staro 5 dana !
WW3 ili ti Cold War 2 a za tridesetak godina Call of Duty ce napraviti hit pucacinu o ovome gdje je amerika VELIKI heroj
Ovo ne vazi kod nas u BiH jer mi za disanje koristimo umjesto zraka smog.
Fašisti!! Nacisti!! Uaa smrt fašizmu!!
Ne sjecam se da iko ikad odgovara za neke bombe testirane po ratistima, i to temeljito