Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ce joj biti zadnje poziranje, uskoro ce slučajno pasti pod metro.
Istina je mnogima neprijatelj pa traže da se izbace strane sudije , da se skreće pažnja na druge stvari
@fandango Putin je zadnji put potrošio paru kad je fola radi kupio Erdoganu sladoled na vojnom mitingu.
Volim tu licemjernu politiku balkanskih rusofila. Rusiju uzdižu do neba a svi mahom lete za Njemačku, Ameriku i taj "mrski" Zapad. Rusiju ne znaju pokazati ni na mapi.
da je ovo neka zena postavila dodiku kratko bi joj rekao: Mars tamo, jedi qovna, nisi moj tip.
Hajte Srbi u Rusiju raditi
konobar u BiH oko 400KM a u policiji 800KM, POLICIJI!!!! budimo malo realni......ajd sad pljunite....necete jer nisu srbi i ruse u igri
@SansaTop007 sto si dalje od Sarajeva plate su manje...
Mozete li vi u sumskoj lijepo zivjeti sa 201km peMzije??? Odgovaraju oni-ako dodate mnogo srpstva na tih 201km i malo nacionalizma, onda se mozelijepo zovjeti (zakljucuju oni)
Zato Rusija neče u rat sa Nato članicama, jer bi bankrotirala na dugi rok i treba ih držati u sankcijama do tog trnutka, da se ova mongoloidska faca odcjepi sa ruskog ekrana
To je gladan narod otkad postoji. Kao i mi.
Koji šok, ne piše se novinarki dobro a vi kako hoćete 😎
Rusija je zakon plate manje nego kod nas
Kado da u SAD-u, najvećoj sili na svijetu koja mlijarde baca na oružje nema beskućnika koliko ti srce želi. Da naši iziđu među narod ne sumnjam kako bi im prvi pritrčali oni koje su zaposlili svojim vezama da se rukuju i nikad ne bi ovakvo pitanje stiglo u medije.
O cemu ti momak? Amerika je sila s razlogom: okupljaju najbolje od najboljih i to bez pardona.
Dodatak za invalidnost 350km pa nije plata ni penzija
Rus i Iranci tamane zadnje islamiste, tako ih oni zovu, u Idlibu. Turska samo gleda, nemože ništa. A Turska je najvišepodržavala ustanak protiv Assada. Rusija kaže da ne želi islamiste u blizini svojih baza na sredozemnom moru. Sad se pitaj djevojko gdje onde tvoj novac.
@Gelecek A tebi ko Iranci nisu Islamisti?
U Moskvi plata preko 1000eura
I u ljubljani je placa preko 1000 eura. O cemu ti? 😅
Sila nebeska haha
Za razliku od Putka koji bi se izgleda ugodno mogao prošetati samo Banja Lukom i Lakštaima, gospodina Donald u koji god grad dođe u SAD-u, ljudi mu se raduju. Zaposlenost nikad veća, plate nikad veće.
Treba biti globalni igrac, ima narod da se zrtvuje, sta oni misle, pa nije lako broj oligarha povecavati, valja hraniti Krim, Abhaziju, Donjeck i RS...
@lufta_cufta I Assada. Znaš koliko Rusija para godišnje utroši samo na one silne tenkove koje Assad gubi protiv pobunjenika.