Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce vam se NATO nahebat mame!
hoce ko i do sad
po hitnom postupku uhapsiti dodika...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako bih volio da pokusate napasti
Sto bi napadali. Sklanjaju sebi NATO sa vrata i sa granice
Mala Estonija u NATO i Rusija tamo ne smije ni prismrditi, velika Ukrajina nije u NATO i šta bi? Lijepi strah.
A Kinezi šute i stomak ih boli od smijeha
joj miline udario krst na krst,sto duze da potraje i sto vise vojnih zrtava vam zelim,da vam drzave propadnu,za hljeba da nemate.Dok su vasi dobrovoljci pucali s osmijehom na nas grad,vi ste se zabavljali.Samo rokaj!
NATO bomb inad beges et i moskove. Srbe nabolje znaje kak NATO metni bomb na neba. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😁😁😁
A možda su sami srušili most
Ne brukajte se vise
Iskreno sve sto je na teritoriji Ukajine je legitimna meta! Brate ali ova Amerika sere, trazi djavla ali samo preko nas Europljana! Imate gore Cukotsku Oblast i Aljasku pa tu izbacujte testesterone a ne ovdje u srcu Europe!
Hajd dobro razmislite....
Vec ste previše naorali ne čačkati mečku u pi..u
Legitimna tema u tudjoj zemlji
Aj bas da vidim kako cete bombardovat ista Americko, ludi ste nema sta ak niste ni vi toliko ludi
Dakle ako Rusi kao agresori na teritoriji suverene države napadnu NATO konvoj na teritoriji te suverene države, NATO će reagovati. Interesantno će biti!
Šta ste glupi, gledajte da što bezbolnije završite i taj rat, a ne još da sa Amerikom ratujete.
Turski Bayraktari :-D
Sta si cekao do sada?! A, da. Pa i oni imaju nuklearne prskalice. Ali uvijek im mozes zaprijetiti hipersonicnim projektilima. Tacno se vidi da se nato usro od straha ;)
Sta si cekao do sada?! A, da. Pa i oni imaju nuklearne prskalice. Ali uvijek im mozes zaprijetiti hipersonicnim projektilima. Tacno se vidi da se nato usro od straha ;)