Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poturOlOgija nema potrebe da vi gledate njegovu glavu, dovoljno je da gledate sebe u ogledalo.
Marija Zaharova i njen sef Sergej Lavrov su toliko superiorni u odnosu na diplomatski kosmar zvani State Department, da Amerika izgleda kao neka banana drzava. Jedino je tragicno i opasno sto je ta banana drzava vojno mocna i brza na obaracu.
Covjece vidis da samu laju u prazno. Umjesto da su odmah odgovorili istom mjerom, reaguju tek sad kad su shvatili da Trump nece mijenjati americku politiku prema Rusiji. I nije da Trump ne bi htio, on je imao jasan dogovor sa Rusima, ali postoje u Washingtonu mnogo mocniji tipovi od umisljenog glupog orangutana.
@skroz.anoniman Nevezano za ovu spijunsku afericu i ocajnicke podmukle poteze nesposobnog Obame, nego generalno. Izgledaju kao klovnovi u odnosu na ruske diplomate. Hillary sa svojim "reset button", onaj dzukac Kerry i sva ostala blebetala koja se obracaju medijima na konferencijama za stampu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
auu pripreme za delozaciju
Ja špijuniram za načelnika Memića sve ove iz građanskih opcija.