Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jbte.. još samo Bosanci i Bošnjaci, i to jedini na svijetu prave viceve i karikature na svoj račun (Mujo, Suljo, Fata.....) Da li su najgluplji ili najcivilizovaniji, sa komplexima ili ne, neka svako nađe odgovor.
te karikature su čista provokacija...
Posto vidim da mnogima nije jasno: sloboda govora je politicko pravo da komunicirate svoja misljenja i ideje. Vlade ponekad stavljaju limite na slobodu govora u slucaju: klevetanja bez dokaza, pornografije, mrznje govora (govor koji napada na osnovu spola, etnicke pripadnosti, religije, rase, seksualne orijentacije ili invalidnosti), intelektualnog vlasnistva (copyright), poslovnih tajni, poticanja na nasilje...
Možel se kopirat ljudino s interneta?! Ovo je mjesto gdje bi trebao ostavit svoje mišljenje, jtk!
a u toj istoj francuskoj pod tim istim tobos zakonom o slobodi izrazavanja nesmije se negirati hulekaust a kamoli nacrtat neku karikaturu natanjhua sa zabijenim kurcom u dupe ili tako nesto ili u britaniji inu kraljicu naprimer neki blowjob sa bbc odma se ide u zatvor gvantanamo desetodupli standardi zakon = bullshiet
Rusija kao i USA nije demokratska zemlja ali postoji razlika, ameri ce se karati za pare tj. naftu ili nesto drugo dok Rusi ipak imaju nekakav ponos. Ovi pravoslavci sa Balkana Rusimaz ne mogu ni politi. Bio sam u Ruslji i upoznao sam narod tamo, vecina su vjernici i to u pravom smislu te rijeci. Njihovi popovi se ne mjesaju ni u sta sto nema veze sa vjerom, dok serbaljski popovi djecu indoktriniraju sa cetaljskim pjesmama i karanjem u glavu i dupe. Danasnji srbi nemaju nikakve veze sa originalnim Srbima - doseljenicima sa Kavkaza.
pojma ti nemas o Rusima idiote, kojih srba je to bilo vise od Rusa? Vecu glupost odavno nisam cuo ali tebe poznavajuci bice toga jos
hahahahahahahahahaha ti bi trebao u komedijante ako vec nisi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Može li mi neko objasniti šta je "sloboda govora"? Ja ne kontam...ili to ide po ukusu. Ako ti se sviđa onda je sloboda govora, ako ne, onda je govor mržnje?!
To ti je ono: smiješ vrijeđati sve i svašta, osim jevreja i pedera...
a ha...stvarno mi nije jasno, zato sam pitao...čisto da i ja znam...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja sam najveci ludjak na protalu i sire mozda i u svemiru. Trebam pomoc jer sam totalni idiot
Poludio sam skorz pricam sa svemircima i vidim svuda ludjake, puno ludjaka niko pametan . Imali li pomoci
zarija sta kazes , gde ???? kad ???? kako ????
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A sad kao nije sloboda izražavanja.. Ja sam mislio da za sce vrijedi isto..
Odlicna vijest da sad nasi pametnjakovici podijele svoje misljenje u vezi ovog....
Pa jbte.. još samo Bosanci-Bošnjaci, i to jedini na svijetu prave viceve i karikature na svoj račun (Mujo, Suljo, Fata.....) Da li su najgluplji ili najcivilizovaniji, sa komplexima ili ne, neka svako nađe odgovor.