Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...no comment!
KONJ
e moja djeco sta radite....steta mladosti.
Eh cuj "pao u smrt". Svasta.
Slavenski korijen, plod ne more valjat!
http://www.liveleak.com/view?i=3f6_1426795001 Evo full video :)
nemojte mudrovat, nego dajte nam link da vidimo kako to izgleda, kako se tijelo puši pri kontaktu sa 30000 volti? nisam zlurad, ali to će preventivno djelovat na ostale "tinejdžere"(neko cijeli život ostane tinejdžer) a imat će doprinos i u unaprijeđenju naučnog saznanja, recimo iz fizike i hemije. hvala.
vrlo uznemirujuće
Kopiraju NADREALISTE. Ako se sjecate jedne od epizoda kada skacu sa prozora a Đuro kaže NEZADRŽAVAJ SE NA TRINESTOM HAJ PONOVO HE HE!!!
budala vazda bilo i biće