Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto Turska napreduje? Jer prihvata i istok i zapad. Zašto Bosna propada, jer je ograničena kao balkon.
@RolamTiMamu Bosna propada jer se kreirana u daytonu tako da ne moze biti jaka i normalna zemlja i kao takva ustvari je kontrolisu komsije a prave Bosne imas samo u pet kantona .
@RolamTiMamu to je uloga Turske, takav polozaj. Nas polozaj je malo tanak, s jedne strane granice bogastva i slobodna ideoligija, a s druge... ... nedaj boze
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Psihopate uzmite dzojstike i igrajte ratnih igrica .Ne ponovilo se nikome.
Aferim Sultane naš!!
@Koktel123456789 on ti je tata
Eto sad su sigurni od Kurda, a Rusija to nikad ne bi prodala da je to njihova najnaprednija tehnologija i da im to moze kasnije nekad zasmetat.
Ja se izvinjavam svima u bih bez interesa na nationalnost? Zasto komentarisete jedni protiv drugih na obavijest da su od rusa kupili raketni sistem.boli njih ona stvar za BIH
kad ce srbi dobiti dzaba jedan ovaj s400, vucko i vulin svrsavaju na putinovu sliku
Nemoj da nam žalostiš najbrojniji narod u više od 4 kantona... Oni imaju prema Americi poseban odnos. Ipak su ih oni uvukli u rat za 23 posto.
Naoruzava se Erdogan da moze braniti Bosnjake od Srba i Rusa.😅
@Brozni Ko 92. :)
Turska je spremna za svaki scenarij...Bravo... Tako se odnosi prema otadžbini.
@Kulin Ban -potomak. Sada će Bajden da sankcije uvede. Tramp je to više tolerisao.
Erdoan odlazi polako... Sad kad Biden sazove NATO države..
Joe Biden
Bosno, da ti nije bilo Amerike ne bi ni postojala. Amerika je ta koja je iscupala BiH iz govana kada je bila, a vi narode sada se okrenite protiv nje i budite na strani Rusa i turaka tobejarabi.
@dino59125 Netačno. Cijela entitetska linija je linija dodira ArmijeBIH i srpske soldateske, dakle dokle je armija bih dobacila u tim okvirima je i BIH. SAD se angažirao kad smo bili pred pobjedom nad fašizmom i pred Banjalukom.
Oho je li ovo Turska prijeti SAD-u, bit će zanimljivo pratiti rasplet.
Ovo je za grcke avione... a Srbija se opasno naoruzava, to je jasno...
Indikativno da Susjedi Srbija na veliko radi u nabavci,proizvodnji sve saavremenijeg i mocnijeg oruzja. Razvili su protuoklopno vozilo,,,dronovo kupulu,planiraju uzeti raketni sistem s-400, te Tenk razorni Ruski jahac.. sve do 2025 . Samo neznam zasto ce im sve to.
Samo su tri mjesta gdje može početi veliki rat. 1. Kalinjigrad, ruska teritorija u "srcu europe" 2. Krim , Ukrajina i Turska uz pomoć NATO-a su bacile oko na nikad od zapada priznatu teritoriju Rusije. 3. Sirija . Izrael , SAD i Turska samo čekaju signal na sjeveru zemlje . Kina više nije moguće žarište dolaskom Bidena ali Rusija će da gori ali bogami i London i Brisel.
@IlI ti samo slutis na rat ... opusti se
@IlI Turska i SAD zajedno, teško, Erdogan se zaigrao, a još je otvoreno pitanje gdje će to amerika da zavodi reda u narednom periodu.