Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije da sam na ruskoj strani ali licemjerno je spominjat Afriku i tudje plaćenik bez spominjanja zapada koji je unistio tamo sve
Nije moguce, to mora da su bili anglosaksonci
Ide sad,Rusi ubili Kenedija,Rusi izazvali tornada,Rusi ubili Lenona,Rusi osmisli ubitsvo Martina Lutera Kinga ……..
Pises gluposti ovo su pravi nacisti.
Bas slucajno sto to sada objavljuju kad ogroman broj Afrikanaca ukazuje na kolonijalna osvajanja Zapada gde su milione crnaca pobili direktnim maskarima i ratovima, prinudnim robovskim radom i transportima preko okeana. Jos jedan patetican pokusaj kolonizatora da od Rusije naprave najveceg zlikovca. Bilo bi bolje da objave tekst zasto u Maliju desetine hiljada dece u ropskim uslovima mnoga od njih i do 5 godina rade u rudnicima zlata koje poseduju zapadne kompanije?!
Zemaljska sramota-Rusi
Ja procita negdje da je grobnice pronasla vosjka malija u blizini baza francuske legija stranaca kada su pruzeli baze od njih
Ja sam PrOcItA NeGdJe da su one Bosanske piramide u stvari energetske tacke gde se upija kosmicka energija za pogon vanzemaljskih letelica.