Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Votka cini ljude agresivnim. A ovi je piju svakodnevno na litre, u prosjeku. A hladno napolju, ne mozes izaci iz kuce. I eto belaja u kuci.
piju burazeru mnogo manje nasi. U pivu ne mozemo ni blizu ceha ili svabe u zestini ne mozemo ni blizu rusa ili nekog sveda.
Eh, sad nece imati tako harmonicne odnose u porodici kao na primjer Amerikanci :-) Tamo djecicu odmah upozore na opasnost koja prijeti od roditelja i ako slucajno dobiju po dupetu kad su nevaljali, tu je socijalni radnik da ih zastiti i da strpa mamu i tatu u zatvor. To je garancija porodicne srece. Jer ne mogu roditelji da vole svoju djecu koliko ih vole socijalni radnici i drzavni sluzbenici. Roditelji su obicno siledzije i manijaci i treba im vec u porodilistu oduzimati djecu.
@Vicious Ne znam kako pijani Rus mlati svoje ukucane. Pretpostavljam kao i svi pijani nasilnici. Tu nema razlika izmedju bosanskih, americkih ili ruskih divljaka. Znam kako su "idilicni" porodicni odnosi u Americi i ne daj boze nikome takvih porodica i takvih zakona. I pusti me da uzivam u svojim opsesijama :-)
@Vicious sto znaci da ste glupi.
to je ta buducniost koju nam nude Pernar i srbocetnicka rusofilna zgadija
veliki korak "naprijed" za ruse...ohrabruju nasilje
Dokaz da su Rusi nasilna bagra, cak i sopstvene zene ne postuju.
sad če nasilnici da počnu mlatit žene i dijecu
Pa nek im komsije djecu mlate...
Rusi se okrecu od ginocentrizma.. hmmmm .. putin je izgleda nesto kao napoleon sto je bio za muskonje ;)
imaju zajednickih crta, obojica su iskompleksirani patuljci.
@Sezam napoleon je bio malo iznad prosjecne visine
Ne mogu Rusi,da ne namlate ženu i to je to. Sramota! U 21 vijeku,da parlament usvaja ovakve gluposti... i zašto? Zato što su zatvori puni pijanih nasilnika,država je došla do ideje da se ne isplati držati ih u zatvore,pušta ih kući da nastave tući žene ,jer je to jeftinije za državu.
Tako nekako.
Kao: što si se udavala murvo?!
Odavno su Rusi dotakli dno a sada su zaglibili u mulj i ilo.
Po čemu ti to???
četnička posla
Treba im babushke j.ebat
Kakvi govnari....
Dokazano da dvije trecine parlamentaraca maltretira svoje supružnike... :)